pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Джудистите на „Кодокан“ – със 7 златни медала от международен турнир в Севлиево
pamedia , вторник 04 юни 2019 - 10:16:07 // коментари: 0

Кодокан

Пореден успех завоюваха джудистите от СК “Кодокан“ и Спортното училище в Пазарджик. На проведения на 1 юни Международен турнир за купа „Севлиево“ спортистите спечелиха пълен комплект медали и с гордост се окичиха със среброто в отборното класиране.

Състезанието събра в Севлиево джудисти от Румъния, Украйна и над 15 отбора от България. В оспорваната битка за медали джудистите на Спортното училище успяха да завоюват 7 златни отличия. На най-високото стъпало на стълбицата се изкачиха Денислав Медаров, Георги Дамянов, Андрей Ганчев, Стилян Гушков, Христо Вълков, Надя Джимова и Никола Марков.
Сребърни медали спечелиха Яна Джимова и Димитър Куртаков, а с бронз се окичиха Цветомир Вълков, Васил Величков, Васко Бончев, Звезделин Илиев, Моника Шопова и Мария Малинова.
В комплексното отборно класиране СК “Кодокан“ зае второ място, като не успя да изпревари единствено отбора на домакините.
Специални награди заслужиха Георги Дамянов и Христо Вълков от Спортното училище, които бяха отличени с приз за най-технични състезатели.
След състезанието пазарджишките джудисти, като допълнителна награда, получиха екскурзия до Етъра и храм-паметник „Шипка“.

Кодокан


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3279Време за изпълнение: 0.5338 сек., 0.4600 от тях за заявки.