pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Новият най-добър готвач на Велинград ще стане ясен на съботния Кулинарен Фест
pamedia , сряда 05 юни 2019 - 17:21:38 // коментари: 0

Велинград
На 8-ми юни /събота/ от 11.00 до 18.00 ч.,  на площад „Николай Гяуров“ за трети път ще се проведе Кулинарен Фест Велинград 2019. Събитието ще открие кмета на община Велинград  д-р Костадин Коев.
И тази година фестивалът ще  бъде изпълнен със страхотни презентации, кулинарни изживявания, а състезанието ще определи новият най-добър готвач на Велинград.
Зрителите ще могат да се срещнат  с най-добрите готвачи от „Българска Асоциация на професионалните готвачи”, а домакин на фестивала ще бъде „Chef’s CLUB Velingrad“.
За първи път ще може да видите, опитате и получите отговорите на всички въпроси, които ви интересуват за молекулярната кухня.
По време на фестивала ще може да опитате  хрупкави скариди с пяна от босилек и лайм , еспума от кокос с гел от бъз и хайвер от череши, чипс от тапиока с лио цвекло, течна сфера от сирена и лимонада от лиофилизирани плодове с бъбълс от мента.
Забавни игри, викторини, състезания за най-бързо изпиване на чаша бира, за обръщане на палачинка и за носене на яйце в лъжица, кулинарни презентации са само част от богата програма на Кулинарен Фест Велинград 2019.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1951Време за изпълнение: 0.4965 сек., 0.4225 от тях за заявки.