pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Грациите на „Диляна Прима“ – с два златни, 4 сребърни и бронзов медал от международния турнир „Купа Импала“ в Стара Загора
pamedia , понеделник 10 юни 2019 - 11:49:58 // коментари: 0

Диляна Прима

За пореден път Пазарджишките грации от СКХГ „Диляна Прима“ направиха едно достойно представяне на седемнадесетият Международния турнир по художествена гимнастика „Купа Импала“ в Стара Загора.


Ансамбълът за девойки младша възраст до 10 години взе сребърен медал и купа. Със златни медали се окичиха Александрина Митева  - за съчетанието на въже и Дара Стоянова - на бухалки. Тя завоюва и още два медала - сребро в многобоя и сребро на топка. Божидара Пепелова спечели сребърен медал на топка и бронзов медал на въже, на крачка от медала се класира Адриана Данова, много добро представяне на Никол Трендафилова и Татяна Чергарова.

Сега пред младите гимнастички предстои турнир, на който те самите са домакини. Всички, които обичат най – грациозният женски спорт, са поканени на 22 юни в  зала „Васил Левски“, за да се насладят на прекрасните съчетания на гимнастичките и да подкрепят родните ни грации!

Диляна Прима
Диляна Прима
Диляна Прима


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 607Време за изпълнение: 0.3889 сек., 0.3151 от тях за заявки.