pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
С грамоти и ваучери за книги кметът награди успешни ученици от МГ „К. Величков“, ОУ „Хр. Смирненски“ и БЧК
pamedia , вторник 11 юни 2019 - 15:32:28 // коментари: 0


Община Пазарджик

Кметът на Пазарджик Тодор Попов днес връчи подаръци на ученици с успехи в национални състезания. Наградата от общината за всички ученици и техните преподаватели беше ваучер за книга.


Награда за постигнати отлични резултати на XVII-та Национална олимпиада по информационни технологии получиха 14 ученици от Профилирана математическа гимназия „Константин Величков“ – Пазарджик. Олимпиадата се проведе от 10 до 12 май 2019 г. в гр. Враца, като пазарджишките информатици мериха сили с общо 171 ученици от цялата страна в общо 5 категории. Ваучер за книга получиха и техните преподаватели от Математическата гимназия. С благодарност към кмета за подкрепата се обърна Дора Дулчева – експерт в Регионално управление на образованието – Пазарджик. Тя посочи, че вече 12 години Тодор Попов и община Пазарджик в лицето на експертите от отдел „Образование“ подкрепят учениците в техните изяви на мероприятия на национално ниво и се радват на успехите, които постигат.
БМЧК Пазарджик

Грамота и ваучери за книга получиха и членовете на отбора от доброволци към Български младежки червен кръст – Пазарджик  за отличното им представяне на 30-то Национално състезание на ученическите екипи по първа помощ, провело се на 8 юни в с. Лозен. В състезанието с участието на  26 отбора и над 100 състезатели на възраст между 12 и 14 години от цялата страна, нашите доброволци се класираха първи.
Комсийска
С грамота и награда за отлично представяне на състезание по правопис “Да пазим езика си” беше отличена и Белослава Димитрова Комсийска от ОУ  „Христо Смирненски” – Пазарджик. Тя зае второ място в националното състезание с над 3 600 участници. Кметът пожела на Белослава догодина да завоюва първото място, а на всички наградени – да имат щастливо лято.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 359Време за изпълнение: 0.5824 сек., 0.5060 от тях за заявки.