pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
От днес до неделя Пазарджик е домакин на държавно първенство по корабомоделен спорт
pamedia , петък 14 юни 2019 - 12:31:18 // коментари: 0

Корабомоделизъм

От 14 до 16 юни елитният пазарджишки „Модел яхт – клуб“ ще е домакин на Държавното първенство по корабомоделен спорт, а състезанието ще се проведе на Остров "Свобода". Участие в състезанието се очаква да вземат над 50 участници, сред които световни и европейски шампиони, както и напълно начинаещи в корабомоделния спорт.


Стартовете на Държавно първенство по корабомоделен спорт за радиоуправляеми корабни модели-класовете „М“ и „NS „ – втори кръг, и за скоростни модели – класове А/В- І кръг, започват от 13,00 часа днес. За събота и неделя началото е от 9.00 часа и ще можете да се насладите на майсторството при корабомоделизма на заслужили майстори на спорта и на световни и европейски шампиони.

Най-добрите в този спорт ще бъдат наградени с грамоти и медали за класиралите се от І до ІІІ място.

Припомняме, че преди две седмици най-младото попълнение на пазарджишкия „Модел Яхт – клуб“, спечели отборно в първото си състезание второ място в категория корабомоделизъм на националните ученически състезания по автомоделизъм и корабомоделизъм и три медала в автомоделизма.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3011Време за изпълнение: 0.5366 сек., 0.4599 от тях за заявки.