pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Човекът ще е фокусът на приоритетите ни, обяви при откриването на предизборната камапания Тодор Попов
pamedia , петък 27 септември 2019 - 19:03:51 // коментари: 0

Пазарджик
Настоящият кмет Тодор Попов и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства от неговата коалиция откриха кампанията си в първия ден на предизборната кампания за Местни избори-2019.  По традиция това става пред щаба, който този път е на бул. "България" 19. Тодор Попов и кандидатите за съветници и кметове на населените места ще бъдат под №69 в бюлетината.

Искам тази кампания да е по-различна.Искам до хората да достигнат нашите идеи и послания, с които заявяваме, че трябва всички да се гордеем с хората, които живееят в Пазарджик и населените места, да се гордеем с техните успехи, да се гордеем с техните постижения.Центърът на събитията от бъдещето, което искаме, не трябва да е физическата среда, не трябва да е чак толкова много инфраструктурата - това са ежедневни неща, които един кмет и неговият екип трябва да правят. В центъра трябва да е човекът. Това обяви кандидатът за четвърти кметски мандат на община Пазарджик Тодор Попов. След което поясни, че грижата за младите хора е сред най-важните приоритети.За да растат спокойни, за да се учат да бъдат толерантни, успешни, да имат физическа култура, да бъдат иновативни, да обичат града си и да искат да успяват.
Той призова посланията  да дсостигнат и до работещите хора, които формират брутния продукт на града и  житейския стандарт. А също така и до възрастните хора. "Това са нашите майки, бащи и дядовци, които заслужават уважението, което сме им отдавали през годините и ще продължим да го показваме и доказваме", заяви Тодор Попов. Той не пропусна и хората, които имат нужда от помощ, които са различни. Защото белег на цивилизованост на едно общество е отношението към различния човек.

В началото на словото си  Попов благодари на хората от своя екип за постигнатото през предишните 3 мандата. "С нашите общи усилия успяхме да преобразим нашия град и нашите населени места, успяхме да вдигнем нивото на публичните услуги, успяхме да вдигнем самочувствието на хората, успяхме да развием и надгардим традиционните ни дадености,  успяхме заедно да повишим жизнения стандарт, благодарение добрите условия за правене на бизнес в Пазарджик, успяхме в това пазарджиклията да има житейска перспектива и да се чувства горд с града си", отчете настоящят кмет.
"Бъдете позитивни, бъдете усмихнати, бъдете убедени в това, че вие сте най-добрите и най-подготвени, нека покажем на всички, че човек върви натам, накъдето гледа - а ние гледаме напред и на високо", призова кандидатите от коалиция "Новото време" Тодор Попов.

След това бе отслужен водосвет за здраве и успех лично от Константийския епископ Яков в катедралния храм "Света Богтородица", на който присъстваха всички кандидати и симпатизанти. По традиция откриването на кампанията завърши с обща снимка пред читалище "Виделина", откъдето по думите на Тодор попов е започвало всичко добро за Пазарджик.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!
Пазарджик
ПазарджикПазарджик


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 596Време за изпълнение: 0.4633 сек., 0.3878 от тях за заявки.