pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Фондация „Надеждата на Пазарджик“ награди още шест талантливи деца и младежи
pamedia , вторник 01 октомври 2019 - 15:18:41 // коментари: 0

Фондация

Фондация за подпомагане на талантливи деца „Надеждата на Пазарджик“, учредена от Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик, връчи за пореден път на тържествена церемония в БТА - Пазарджик финансови стимули на 6 деца с постижения в науката и спорта. На връчването присъстваха председателят на фондацията Иван Неделчев, председателят на Сдружението на предприемачите  Димитър Събев и Роман Цветков, член на УС на Фондацията. 


„Това е нашият начин да покажем, че оценяваме усилията Ви да бъдете добри и в спорта, и в науките, и в училище“, заяви Иван Неделчев преди официалното награждаване.

Всички отличени деца и младежи са не само отлични ученици, но и с изявени таланти и постижения в различни сфери на науката и спорта. Класирани са на национално или международно ниво.

Общият брой на отличените до момента деца е 51, както и три колективни награди. Подкрепата за младите таланти във финансово отношение до момента възлиза общо на 19400 лв. Днес ще бъдат отличени още 6 деца, а сумата, с която са наградени талантите на Пазарджик е 2500 лв, като общата сума, раздадена от Фондацията достигна 21900 лв.

„Чрез тази наша инициатива се надяваме и да създадем култура за учредяване на подобни фондове, култура за дарителството, което да подпомага талантите на Пазарджик и лично аз се надявам един ден да стимулираме деца с постижения не със сумата от 20 хиляди лева, а с 200 хиляди лева. Надявам се да бъдат обхванати повече успешни деца и да се предоставят по-високи стимули за постиженията им“, заяви председателят на Сдружението на предприемачите Димитър Събев.

Финансови стимули за успехите си днес получиха Деян Фархан Азми  – ученик на ПМГ „Константин Величков“, с успехи в английския език, математиката и информационните технологии; Томас Мирослав Григоров, възпитаник на МГ „Константин Величков” гр.Пазарджик, състезател на СК ”Шампион” Пазарджик; Михаела Стоянова Зонова, ученичка от ЕГ „Б. Брехт“ и състезателка на СК „Шампион“, Виктория Георгиева Стойнова - възпитаничка на ЕГ „Б. Брехт“, състезател на СК „Шампион“, Любомир Иванов Германов, възпитаник на Спортно училище – Пазарджик, състезател на СК „Шампион“ и Стоил Валериев Малинов, студент в УНСС с успехи в правните науки.

fond191001a.jpg

На снимката:  Деян Фархан АзмиНа снимката:  Томас Мирослав ГригоровФондация

На снимката: Михаела Стоянова Зонова


fond191001c.jpg

На снимката: Виктория Георгиева Стойнова


fond191001x.jpg

На снимката: Любомир Иванов Германов


Фондация
 
На снимката: Стоил Валериев Малинов

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3586Време за изпълнение: 0.5212 сек., 0.4453 от тях за заявки.