RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
„Ариете логистикс“ изгради първи етап от логистичната си база в Пазарджик на общо 82 декара
Тодор Попов
   

Българската компания „Ариете логистикс“,  част от международната „Ариете Груп“, която вече 6 години работи успешно на българския и международния пазар в областта на автомобилната логистика, откри днес, 16 октомври 2019, първия етап от логистичната си база в Пазарджик. Тя е на обща площ от 82 декара. Теренът е закупен от компанията през 2018 г. Първият етап от проекта е вече завършен и включва над 5 хиляди кв. м. сгради за складово-производствени нужди, където ще работят над 400 човека.

Днес беше даден старт и на строителството на втория етап от логистичния център на над 7 хил. кв.м. Фирмата планира да разшири базата си в Пазарджик до 42 хиляди кв.м. застроени площи, в които ще работят над 1000 души.

Ръководителят на компанията Петър Зарев благодари на кмета Тодор Попов, който беше официален гост на откриването:

„Искам да изкажа специална благодарност на кмета на Община Пазарджик г-н Тодор Попов за това, че ни уважи и за това, че откакто сме дошли в общината, не сме имали никакви проблеми. От неговия екип сме получавали винаги съдействие, помагали са във всичко, свързано с административните решения, издаването на документации и т.н. Искам да благодаря и на строителната фирма „Томов трейд“ за това, че винаги спазват сроковете и работят много добре. И в общи линии мога да кажа, че до момента в общината не сме имали никакви проблеми и очакваме и занапред да бъде по същия начин“. 

„Хората искат и идват в Пазарджик, защото мястото е добро, срещат подкрепа на всички техни усилия в това бързо да построят, направят и да започнат да работят. Днес сме свидетели как надграждаме това, което през годините устойчиво правихме - това да създаваме и да привличаме нови работни места“, заяви Тодор Попов при откриването на новата логистична база. „Пазарджик се развива трайно и устойчиво не само в социален, културен и спортен аспект. Пазарджик върви с бързи крачки към това да стане изключително интересен център по отношение и на логистиката. Ние ще продължим да се развиваме, защото мястото ни е добро, хората ни са добри, възможностите, които дава нашият регион, са добри, ние сме позитивни, работливи, отговорни и възпитани хора, затова ще продължим заедно да се развиваме. Горд съм, че днес откриваме първите 5 хиляди квадрата и стартираме следващите 7 хиляди, които съм убеден, че скоро ще бъдат завършени, за да може да се случат всички полезни неща, които очакваме“, заяви още Тодор Попов. Той заедно с управителя на „Ариете логистикс“ Петър Зарев и ръководителят на фирмата изпълнител „Томов трейд“ Георги Томов отрязаха лентата на първия етап от логистичната база и направиха първа копка на втората част от проекта.


  
Тодор ПоповТодор ПоповТодор ПоповТодор Попов  
  Тодор Попов
 
 


Тази страница е видяна: 6110

 Публикувано от: pamedia на сряда 16 октомври 2019 - 13:42:24

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
„Ариете Логистикс“ ще открие втората си база в Пазарджик
„Ариете Логистик“ ще изгради в Пазарджик складове върху 42 хил. кв. м. площ
„Рьофикс“ ще използва земеделски път за камионите си и ще изгради „зелен пояс“ около производствената си база в Септември
Общо 87 деца се отглеждат в приемни семейства в региона. Предстои втори етап от проекта „Приеми ме 2015“
Два стрийт фитнеса ще изгради Община Пазарджик
Община Пазарджик ще иска и останалите 120 декара от казармата
Пазарджик получава 50 декара от казармата, обеща премиерът
РАИС откри втората си производствена база в Пазарджик
Гробищният парк на Пазарджик свършва, отчуждават нови 26 декара за разширението му
Фирма РАИС започна строителството на нова производствена база в Пазарджик

ПГМЕТ


Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5655 сек., 0.4774 от тях за заявки.