pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Бизнес делегация от Пазарджик, водена от Областния управител, е на посещение в Одрин
pamedia , вторник 19 ноември 2019 - 17:48:23 // коментари: 0


Одрин

Бизнес делегация, водена от Областния управител на Пазарджик Стефан Мирев участва в българо-турски бизнес форум, който се провежда на 19 и 20 ноември в гр. Одрин, Република Турция.

Три са секторите, върху които се поставя акцент по време на събитието - земеделие и храни, дървопреработване и производство на мебели и туризъм.

В рамките на форума се проведе работна среща на Областния управител на Одрин Екрем Джаналп с областните управители на Пазарджик Стефан Мирев и на Смолян Недялко Славов. .

От област Пазарджик във форума участват собственици на фирми и представители на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в гр. Пазарджик, Сдружение на частните предприемачи и работодатели Панагюрище, Сдружение на хотелиери и ресторантьори Велинград и Западни Родопи.

В програмата на двудневния бизнес форум ще се проведат двустранни срещи между фирмите. Ще бъдат посетени турски компании с производствени и търговски бази в региона на Одрин.


Одрин
Председателят на Сдружението на предприемачите в Пазарджик Димитър Събев ( на снимката горе)  и членове на Сдружението (долу)  - на среща с потенциални партньори от Одрин

odrin2019d.jpg


odrin2019b.jpg


odrin2019e.jpg

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 4666Време за изпълнение: 0.4316 сек., 0.3810 от тях за заявки.