pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Годишният доклад за изпълнението на мерките по безопасност на движението и план програма за 2020 г – на предстоящото днес заседание на Областната комисия
pamedia , четвъртък 30 януари 2020 - 00:00:00 // коментари: 0Днек, 30.01.2020 г. /четвъртък/ от 10.30ч. в Приемна зала на Областна администрация Пазарджик ще се проведе заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата в Област Пазарджик.


От Сектор „Пътна полиция“към Областната дирекция на МВР в Пазарджик  ще представят актуална информация за настъпилите на територията на областта ПТП и техните последствия (травматизъм, материални щети, социална вреда и др.) през последното тримесечие. Анализ на динамиката на данните спрямо същия период на предходната година и спрямо предходното тримесечие. Справка за предприетите и планираните мерки за подобряване на  безопасността на движението по пътищата. Анализ на постигнатите през последното тримесечие резултати.

По време на заседанието ще бъде представена и информация относно изпълнението на дейностите по безопасност на движението по пътищата през четвърто тримесечие на 2019 г. от ръководители или представители на : РДПБЗН, ООАА, РУО на МОН, Областно пътно управление, ЦСМП / ФСМП, РЗИ, БЧК, Общини.

Ще бъде представен и годишен доклад за изпълнението на мерките по безопасност на движението по пътищата и план програма за текущата 2020 г.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1278Време за изпълнение: 0.5293 сек., 0.4547 от тях за заявки.