pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Кметът на Пазарджик награди първите спортисти за 2020 г. с постижения
pamedia , петък 07 февруари 2020 - 16:19:49 // коментари: 0

Палашев

Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов връчи грамоти и финансови стимули на спортисти и спортни клубове с отличия от състезания на международно ниво.


„Днес поставяме началото на една традиция, с която се надявам да успеем да покажем своето уважение и съпричастност към всички състезатели от нашия град, които са постигнали спортни успехи. Искам по този начин те да се чувстват важни и значими“, започна срещата си с Михаела Стефанова от СК “ Пентатлон” и Борислав Палашев от СК “Палашев” кметът на Община Пазарджик Тодор Попов. “Михаела, ти откриваш сезона, защото на твоята крехка възраст за кратко време си постигнала много и си успяла да се класираш в условията на оспорвана конкуренция“, каза още Тодор Попов.

Кметът поздрави спортистите и треньорите на СК „Палашев“: „Благодаря Ви, защото за кратко време постигнахте много сериозни резултати и се радвам на успехите ви. Борислав се представя много успешно, той ще стане много успешен спортист и съм сигурен, че той има такава амбиция. Човек трябва да има амбиции. Освен масовостта в спорта, от значение е и резултатността. Всеки очаква от тези млади хора да станат шампиони, а аз си давам сметка какво стои зад това: постоянство, труд, усилия и много лишения. Моите искрени уважения към клуба и към теб лично“.

Своите поздравления към спортистите по време на срещата при кмета Тодор Попов отправи и олимпийската медалистка Ренета Камберова. Тя посочи, че е номинирала за отличия тези спортисти заради успехите им. „СК „Палашев“ е първият награден клуб, защото за кратко време успя да възпита състезатели, които да са най-добрите във всички възрастови групи. Тава е изключително трудно“, посочи Ренета Камберова.

Михаела Стефанова и СК "Палашев" са първите отличени от Община Пазарджик спортисти, които получават грамоти и финансови премии заради постиженията си на международни състезания. Това е поредният ангажимент, поет от Тодор Попов през предизборната кампания, който вече се реализира.


Михаела Стефанова

**************
Михаела Стефанова СК “ Пентатлон” – фехтовка
Класирала се на трето място на Международен турнир категория А, провел се в гр. Будапеща Унгария на 25.01.2020г. в конкуренция с 113 състезателки.

СК “ Палашев” - триатлон
Завоювали през 2019г. медали от Държавни първенства, Балкански игри и Европейска купа в гр. Охрид – 19 златни, 6 сребърни и 6 бронзови медала във всички възрасти. Изпратили участник в Европейски Шампионат по Триатлон за младежи в гр. Кицбюел, Австрия.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1374Време за изпълнение: 0.5543 сек., 0.4777 от тях за заявки.