RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Заявлението и документите за изплащане на компенсации се подават към Дирекция „Бюро по труда”
Пазарджик
"Уважаеми работодатели,
Заявлението и документите за изплащане на компенсации по реда на ПМС № 55/30.03.2020 г. следва да се подават към Дирекция „Бюро по труда”, обслужваща територията по мястото на работа на Вашите работници и служители, независимо от начина на подаването им! Моля, стриктно спазвайте тази разпоредба на чл.4, ал.1 от Постановлението.
Документите се подават по електронен път или чрез лицензиран пощенски оператор и само при невъзможност за ползване на тези два начина – чрез посещение в бюрото по труда.
От 31 март 2020 г. Агенцията по заетостта открива процедура за кандидатстване на работодатели за изплащане на компенсации по реда на чл.1 от Постановление № 55 от 30.03.2020 г. за определяне на условията и реда за изплащане на компенсации на работодатели с цел запазване на заетостта на работниците и служителите при извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г.
В настоящата рубрика са публикувани образците на документи, Информация за работодателите и Процедура за кандидатстване, съдържаща условията, изискванията, реда и начина за кандидатстване.
Документи от работодатели, кандидатстващи за изплащане на компенсации по реда и на трите основания, регламентирани в чл.1, ал.1, ал. 2 и ал. 3 от ПМС 55/2020г. се приемат по електронен път във всички дирекции „Бюро по труда” в страната в периода от 31 март до 21-ви април 2020 г., включително.
За повече информация  на адрес:
https://www.az.government.bg/pages/izplashtane-na-kompensacii-za-zapazwane-na-zaetostta/
 или на тел. 0882825291"
 
   


Тази страница е видяна: 385

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 02 април 2020 - 12:30:12

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Дирекция „Бюро по труда”-Пазарджик обявява процедура за прием на заявки и подбор на работодатели по програма за обучение и заетост на продължително безработни лица
Процедура за кандидатстване на работодатели за изплащане на компенсации
Бюро по труда – Пазарджик предоставя възможност за дистанционни услуги за работодатели и за безработни
“Бюро по труда” разполага със средства за насърчаване на работодатели, разкриващи работни места
Заявленията за кандидатстване след 7 клас ще се подават в три училища в областта. Онлайн попълването на заявление не отменя подаването на документите лично
По 142 свободни позиции от различни специалности Бюро по труда - Пазарджик обяви свободни работни места
Желаещите да повишават езиковата си и компютърна компетентност могат да подават заявления в Бюрата по труда
От утре работодателите магат да подават заявки в Бюрото по труда за разкриване на работни места за обучение и заетост на продължително безработни
Кметът на Пещера: Оттеглих заявлението си за общинско жилище преди декларацията на АБВ
Предложение до МЗ от Епизоотичната комисия: Компенсации за всеки от Пазарджишка област, доброволно заколил прасето сиТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5749 сек., 0.4941 от тях за заявки.