RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Второ дарение от общинския съветник Румен Димитров, предпазни маски дариха и Нана Гладуиш, и управителят на „Интекстред“ ЕООД
Пазарджик
Хиляда предпазни маски  за многократна употреба   на стойност  2000лв. дари на МБАЛ-Пазарджик   общинският съветник  Румен  Димитров.  Маските са произведени от   „Интекстред“  ЕООД . Фирмата  е първата в Пазарджик,  която е  сертифицирана за производство на медицински маски.  Дарението беше връчено на изпълнителния директор на болницата д-р Красимир Темнилов  с пожелание към работещите в нея да са здрави и да  се пазят добре, за да могат да помагат на своите пациенти.
 
Това е второто  дарение  на  Румен Димитров  за болницата след стартирането на дарителската кампания „Заедно в битката с COVID-19 „.  Той дари  и заплатата си като общински  съветник в размер на 1000 лв. за закупуването на предпазни средства за медицинските  екипи  и пациентите.
Румен  Димитров призова  всеки , който има възможност  да  се  включи  с дарения и да подпомогне  не само  лечебните заведения   в тази кризисна ситуация, а и всички работещи на първа линия.

Управителят на фирма   „Интекстред“  ЕООД  Димитър Иванов  също направи дарение от 1000 маски . Те са  за нуждите  на  Медицински център „Вива“.  Дарението беше връчено на управителя  д-р Димитър Димитров.
Директорите на двете лечебни заведения изказаха своите благодарности на дарителите  за тяхната помощ  и  загриженост   и им пожелаха много здраве   и  да продължават да помагат на нуждаещите се .

 Още 200 предпазни маски бяха дарени на  две отделения на МБАЛ-Пазарджик . Дарението е от екипа на Фондация “Една от 8” на телевизионната водеща Нана Гладуиш. 130 от маските за многократна употреба са за работещите в  
 Акушеро-гинекологично отделение, а 70 за Неонатологично отделение .
  
Човечеството ще загине от недостиг не на велики дела, а от недостиг на добрини. Великото дело е само покрив, а стените се иззиждат от тухлите на малките добрини. В това вярват и екипите на двете отделения, които изказват своята голяма благодарност за дарението на Фондация “Една от 8”. Повече здраве, добрини и усмивки, е тяхното пожелание към хората с добри сърца, които продължават да помагат и да правят дарения!
ПазарджикПазарджик
Тази страница е видяна: 1577

 Публикувано от: pamedia на сряда 08 април 2020 - 16:01:14

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Управителят на „Ина” ЕООД и председател на ОбС- Панагюрище Веселина Ралчева пътува с търговска мисия до Анахайм, САЩ
82 акта за неносене на предпазни маски са съставени на територията на Област Пазарджик
Известни пазарджишки юристи дариха маски за многократна употреба за нуждите на ОДМВР-Пазарджик
Фондация “Лъчезар Цоцорков” подкрепя борбата с COVID-19 с дарение на лични предпазни средства и експресни тестове
17-годишен е нанесъл побоя над общинския съветник в Стрелча
Открита приемна на общинския съветник от ГЕРБ Валентина Кайтазова – в четвъртък
Позицията на общинския съветник Евтим Янев по актуализацията на Бюджет 2020
Приемна на общинския съветник от ГЕРБ Йордан Чалъков - всяка първа сряда
Имотът с присвоената част от улица в Юнаците не бил на общинския съветник Атанас Шопов, а на дядо му
Общински съветник от ГЕРБ-Батак с лично дарение за „Защитено жилище“ в родния си градТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4174 сек., 0.3685 от тях за заявки.