pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
ВК "Хебър": Федерацията тихомълком промени правилника си
pamedia , петък 01 май 2020 - 15:13:34 // коментари: 0

Пазарджик
От ВК "Хебър" разпрастраниха съобщение, в което се казва:
 
"От Хебър научихме притеснителната новина, че на заседание вчера Любомир Ганев и Управителният съвет на БФВ са взели решение за промяна в Правилника със задна дата, която касае форсмажорни обстоятелства предвид Извънредното положение в България.

Това не е случайно, а в резултат на нашите действия, с които сезирахме компетентните институции за нарушения от страна на Федерацията.

Но БФВ по този начин признава собственото си нарушение. И се опитва да го замаже грубо, като променя правилника в угода на взетото на 31 март решение за прекратяване на първенството и обявяване на шампион против спортните принципи, против собствените си разпоредби и против европейските практики във волейбола.

Нещо повече, тази промяна със задна дата не е била предоставена за обсъждане на членовете на УС, а им е била "спусната" в последния момент.

От Хебър напомняме, че вече сме подали жалба в Административен съд и нямаме съмнение, че тя ще бъде уважена, съответно решенията на Федерацията обявени за нищожни. И това прави още по-голямо недоумението ни от продължаващите безпринципни действия на БФВ.

Но явно вече нищо не трябва да ни учудва! Истината обаче е на наша страна!"

 
 
 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 759Време за изпълнение: 0.4376 сек., 0.3880 от тях за заявки.