pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Общо 15 дисциплини в Спортното училище в Пазарджик, новата е борба
pamedia , събота 16 май 2020 - 12:57:07 // коментари: 0

sportno19_3.jpg 

Нов спорт – борба, се въвежда от следващата учебна година в Спортно училище град Пазарджик. Така спортните дисциплини в училището стават 15 - футбол, волейбол, баскетбол, джудо, бокс, кикбокс, карате, лека атлетика, тенис, колоездене, художествена гимнастика,  плуване и модерен петобой и борба.


От 20 май започва кампанията за приемане на ученици в Спортното училище. Документите ще се приемат до 20 юни, а от 21 юни до 30 юни ще се проведат изпитите по различните видове спорт.  План-приемът за 2020/2021 година предвижда в Спортното училище да бъдат приети 78 ученици в пети клас и 26 ученици - в 8 клас. В 6 и 7 клас ще има допълващ прием – в зависимост от свободните места по различните видове спорт.

Повече информация, сроковете и необходимите документи кандидатстващите ще намерят на сайта на училището - http://www.sportnopz.com/.

Спортното училище в Пазарджик ще осъществи прием за четвърта година. Училището предлага отлични условия за обучение и спорт - безплатно общежитие, столово хранене и спортна екипировка. Приетите ученици имат възможност да продължат тренировъчната дейност в клубовете си.

Сега в Спортното училище се обучават над 300 ученици, а спечелените медали и купи на наши и международни турнири са десетки на брой.  Заслугата за това е и на екипа от много добри треньори и учители.

Снимка: Архив ПА медия


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 304Време за изпълнение: 0.5780 сек., 0.5048 от тях за заявки.