pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Златен медал за бизнес идея на дванайсетокласничка от Икономиката
pamedia , събота 21 април 2012 - 14:25:03 // коментари: 0


ikonomika_nagrada.jpgБизнес идеята със SWOT анализ по конкретен казус от областта на туризма на дванайсетокласничката Мирослава Грозданова от Гимназията по икономика и мениджмънт в Пазарджик бе отличена със златен медал на провелото се в Пловдив  състезание за „ Най-добра бизнес идея“.
До финалния кръг достигнаха най-добрите 20 ученици от общо над 50 кандидати от цялата страна. Състезанието е в рамките на  Четвъртата панорама професионално образование в България.
 Най-добрата бизнес идея бе определена от петчленна комисия  от водещи икономисти, бизнесмени и експерти, под председателството на проф. д-р на икономическите науки Кирил Тодоров от Институт за развитие на предприемачеството към УНСС.
Мирослава се готви за състезанието от екип педагози от ПГИМ Пазарджик под ръководството на Нина Лискова - преподавател по  „Икономика и мениджмънт“.
Абитуриентката получи златен медал за класирането си на първо място, грамота от министъра на образованието Сергей Игнатов, грамота от Търговско промишлената камара в град Пловдив и много подаръци.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1916Време за изпълнение: 1.0429 сек., 0.9649 от тях за заявки.