RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Тодор Попов връчи културен чек на директорки на детски градини с над 40 години опит в системата на образованието

 tp_nencheva.jpg

В знак на уважение и благодарност за дългогодишната съвместна работа кметът на Община Пазарджик Тодор Попов връчи „Културен чек“ на директорките на две детски градини, които имат над 40 години в системата на образованието и на които им предстои пенсиониране.
Димитрова

„Исках да се срещна с Вас лично, за да Ви благодаря и засвидетелствам своето отношение към хората, които са дали своя принос за развитието на предучилищното образование, което за мен е особено важно, защото както си възпитаме децата през първите 7 години, такива ще бъдат през целия си живот”. С тези думи Тодор Попов се обърна към дългогодишните директори на ДГ „Здравец” - Пазарджик и ДГ „Детелина” - с. Паталеница Веска Ненчева и Костадинка Димитрова.

Г-жа Ненчева има 44 години трудов стаж в системата на образованието и е директор на ДГ „Здравец” от 1993 г. Г-жа Димитрова е също с над 40 години стаж и също е дългогодишен директор.

„Гордея се, че постигнахме немалко през тези години - и като подобряване на физическата среда и като добри практики, с които ние бяхме и продължаваме да бъдем едни от водещите в детското педагогическо образование в България.  Високо оценявам това, че да работиш толкова години с децата и с хората, които ги възпитават, и да не допуснеш неразбиране на проблемите или конфликти - това е изключително постижение, затова аз се гордея с вас и резултатите от вашата работа. Убеден съм, че сърцата ви винаги ще останат там, в детските градини, и сте добре дошли винаги при нас, защото вие продължавате и ще  бъдете част от нашия голям отбор, който успя да промени нашия град във всяка една сфера към по-добро. Вие трябва да имате самочувствието на хора, които са си свършили добре работата и които са ценени, обичани и уважавани от местната общност, разбира се, и от Община Пазарджик, и не на последно място - от мен”. С тези думи на благодарност кметът Тодор Попов връчи „Културен чек” на Веска Ненчева и Костадинка Димитрова и им пожела да бъдат здрави и щастливи.


Тази страница е видяна: 254

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 08 октомври 2020 - 16:21:35

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Кметът Тодор Попов награди с грамота и културен чек четирима активни млади хора
147 училища, детски градини и общински детски комплекси пак ще чистят България за един ден
Тодор Попов връчи наградите на 10-те най-добри спортисти /галерия/
Тодор Попов връчи първите „културни чекове“ на зрелостниците отличници
Тодор Попов обсъди с представители на бизнеса и образованието възможностите за директно кадидатстване пред ЕК с общ проект
Министър Мл. Маринов връчи плакет за заслуги на кмета на Пазарджик Тодор Попов
Тодор Попов връчи годишните награди за култура и образование „Св. Св. Кирил и Методий“
Тодор Попов връчи на Бойко Борисов подписката с искане за продължаване на санирането
Тодор Попов: Образованието трябва да е адекватно на потребностите на живота и икономиката. Ще ремонтираме бившия Куклен театър
/Видео/ Тодор Попов връчи грамоти на първите 4 сдружения на етажна собственост, подали заявления за енергийна ефективностТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5844 сек., 0.5189 от тях за заявки.