pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
На 20 октомври съдът в Пловдив ще разпитва нови 7 свидетели по делото „Белнейски“
pamedia , четвъртък 15 септември 2011 - 17:38:12 // коментари: 0Пловдивският апелативен съд уважи искането на защитата на Лазар Колев за разпит на седем нови свидетели. На следващото заседание на съда, насрочено за 20-и октомври, ще бъдат призовани като свидетели бившият началник на "Криминална полиция" в Пазарджик Гето Гетов и още 6 полицейски служители, присъствали на 31 януари 2006 година в 

местността „Грамадите" , където бяха открити телата на Христина и Росица Белнейски, съобщи Dariknews.bg . Адвокатите Марковски отново са поискали да бъдат изследвани косми и нокти на двете момичета, но съдът е отхвърлил искането за нови експертизи. 
Пловдивският апелативен съд уважи искането на защитата на Лазар Колев за разпит на седем нови свидетели. На следващото заседание на съда, насрочено за 20-и октомври, ще бъдат призовани като свидетели бившият началник на "Криминална полиция" в Пазарджик Гето Гетов и още 6 полицейски служители, присъствали на 31 януари 2006 година в местността „Грамадите" , където бяха открити телата на Христина и Росица Белнейски, съобщи Dariknews.bg . Адвокатите Марковски отново са поискали да бъдат изследвани косми и нокти на двете момичета, но съдът е отхвърлил искането за нови експертизи.
Адвокатите Марковски обвиняват съдията по делото в Пазарджишкия окръжния съд Ивета Парпулова в предубеденост. Те са изискали справка  в Районен съд - Пазарджик за дело на Лазар Колев за изнасилване от 1998 година. Тя трябва да покаже дали съпругът на председателят на Окръжен съд - Пазарджик Ивета Парпулова е бил адвокат на Колев за това дело. 


СНИМКА: Архив- ПА медия


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1058Време за изпълнение: 0.3747 сек., 0.3008 от тях за заявки.