pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
На 19 октомври „Диана експрес” възкръсва със сериозно пазарджишко участие
pamedia , четвъртък 04 октомври 2012 - 14:52:24 // коментари: 0


Бисер ЙосифовЛегендарната група "Диана експрес" възобновява концертната си дейност в максимално близък до автентичния състав. След поредица от дела и многогодишна съдебна сага основателят на групата Митко Щерев успя да си върне правата над името.
От близо 2 месеца музикантите репетират за първия си концерт, който ще е на 19 октомври в столичната зала "Христо Ботев", а билетите вече са разпродадени.
Освен старите членове  Илия Ангелов и Живко Топалов, Митко Щерев е привлякъл и двама нови - китаристът Александър Георгиев и барабанистът Бисер Йосифов. Така пазарджишкото присъствие в една от най-обичаните рок-групи става повече от сериозно.
Бисо, както всички го знаят в Пазарджик, е наредил внушителна професионална секция от ударни инструменти зад завесите на читалище "Виделина" и ежедневно репетира. С другия пазарджиклия - Илия Ангелов, са музикални партньори още от края на 70-те и началото на 80-те години. С тогавашната им група "Траки" имат множество концертни изяви, записи в Националното радио, а песента им "Тези странни момичета" е 3 седмици на върха на класацията "Изберете".Групата се менажира от безспорните
Захари Георгиев и Дечо Таралежков. 
На 19 октомври  „Диана експрес” ще се завърне с обичаните и познати на публиката песни."Освен това    Митко е в подем и прави някои нови неща", сподели Илия Ангелов вчера пред една от националните телевизии.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1627Време за изпълнение: 0.3601 сек., 0.2862 от тях за заявки.