pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
В 4 учебни заведения ще бъде отбелязана Седмицата по предприемачество в област Пазарджик
pamedia , понеделник 12 ноември 2012 - 15:27:01 // коментари: 4


 С открит урок на тема „Бизнес етика и комуникация“ във велинградското  СОУ „Васил Левски“ стартира днес  Седмицата по предприемачество в област Пазарджик. Световната инициатива ще протече с 4 открити урока в  различни учебни заведения в областта, уточняват от  Джуниър Ачийвмънт България.

Тази година Световната седмица по предприемачество в България се организира под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев и ще бъде отбелязана с общо 139 инициативи в 70 населени места. От 12 до 22 ноември ще бъдат организирани иновационни лагери и открити уроци по предприемачество в над 100 учебни заведения в страната, като се очаква над 5000 ученици да се включат в инициативите.
Освен във Велинград открити уроци по предприемачество ще бъдат проведени  и в Пазарджик, Ракитово и Панагюрище.

Домакин и инициатор на дейностите  е организацията за младежко предприемачество Джуниър Ачийвмънт България (ДАБ). Инициативите ще се проведат по различни програми на ДАБ като „Бизнес етика”, „Икономика на успеха”, „Европа и аз” и др. Целта на проявите е да се насърчи предприемаческото мислене сред младите хора и да се създаде основа за изграждане на конкретни предприемачески умения сред учениците.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1041Време за изпълнение: 0.3572 сек., 0.2822 от тях за заявки.