pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Арх. Георги Сарамбелиев от Пазарджик e удостоен с почетния знак на Камарата на архитектите в България
pamedia , понеделник 03 октомври 2011 - 09:02:13 // коментари: 0


arhsarambeliev1.jpgНа официална церемония при закриването на Дните на Камарата на архитектите в България, които се проведоха в Пловдив, пазарджишкият архитект Георги Сарамбелиев беше удостоен с почетния знак на Камарата за заслуги към архитектурната професия и по повод 50 г. творческа дейност и 75 -та му годишнина. Почетният знак представлява плакет с логото на КАБ, придружен с грамота. Имената 
на удостоените се вписват в Почетната книга на КАБ, съобщи арх. Петър Мурджев, председател на Регионалната колегия на Камарата.
Тази  година Дните на КАБ са част от културните празници в Пловдив, а arhsarambeliev2.jpgсъпътстващо  събитие е традиционната изложба  на архитектите от Пловдив на площад „Стефан Стамболов". Основната дискусия е била на тема „Добрата архитектурна практика: администриране, конкурси и конкуренция, професионална отговорност и защита, цени". Във форума са участвали министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев; арх. Ян МакДоналд, директор на YRM Architects, Великобритания; арх. Валтер Крамоста, председател на Австрийското архитектурно общество и лектори от КАБ.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2157Време за изпълнение: 0.4419 сек., 0.3664 от тях за заявки.