RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Община Пазарджик – с приз за социално отговорна политика

Награда Общена ПазарджикНа Осмия национален форум на доставчиците на социални услуги, иницииран от НАСО (Национален алианс за социална отговорност) Община Пазарджик получи националния приз и отличие за „Активна социална отговорна политика и принос за социалното и европейско развитие на България“.


НАСО е представител на неправителствените организации в  България. Наградата е изключително престижна и се връчва за постигнати значителни успехи в реализацията на социалните политики на Община Пазарджик и партньорството й с неправителствените организации, съобщи Мария Чергарова, управител на Центъра за онкоболни и регионален представител на НАСО.

Димитрия Церова и Мария ЧергароваНаградата получи Димитрия Церова- директор на дирекция „Социални дейности“ в Общината, която представи презентация на социалните услуги в Община Пазарджик и сподели с представителите на държавната администрация и гостите от страната и чужбина добрите практики и съвместни дейности между неправителствените организации и общинската администрация.

На форума присъства генералният секретар на Европейската асоциация  на доставчиците на услуги за хора с увреждания, хора от Италия, Ирландия, Австрия, Холандия, Франция, Хърватска, Малта, както и от България- представители на МТСП, НАСО, НСОРБ, Агенция по заетостта, Агенция за хората с увреждания, Национален съвет за хората с увреждания, Национална федерация на работодателите на инвалиди, директори на дирекции, на социални услуги, НПО от много региони в България, медии и др.Тази страница е видяна: 1307

 Публикувано от: pamedia на сряда 05 юни 2013 - 22:06:22

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
ДИМИТЪР ПЕТКОВ: Реформаторски блок провежда открита, почтена и отговорна политика, гарантираща стабилност и развитие на България.
Александър Иванов, Съветът за младежка политика и Община Пазарджик са финалисти в международната награда “Иновации в политиката”
Проф. Михаил Неделчев: Очевидно спомоществувателството на Община Пазарджик вече е политика, но това задължава повече авторите
РИОСВ, община Батак и спортна база „Белмекен“– с приз от кампанията „Да изчистим България заедно“. Област Пазарджик – с най-много доброволци
Започва раздаването на хранителни продукти за втори транш на социално слаби лица в община Пазарджик
Настояваме кохезионната политика да е дългосрочна инвестиционна политика, заяви кметът на Пещера Николай Зайчев в Брюксел
Община Брацигово - със златен приз от конкурса „Зелена обществена поръчка на България 2016 г.“
Община Пазарджик с приз за проекта за обновяване на кварталите "Запад" и "Устрем"
От 1 октомври 40 социално слаби в община Стрелча ще получават топъл обяд
Социално включване на хора с влошено психично здраве в община СтрелчаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4632 сек., 0.3834 от тях за заявки.