RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Върнаха шефа на Басейнова дирекция отпреди 2009 г.

Инж. Никола КърнолскиСъс заповед на Министъра на Околната среда и водите Искра Михайлова от 19 август 2013 год. е освободен директора на Басейнова дирекция Източнобеломорски район Пловдив Атанаска Тунтова и на нейно място е назначен Никола Кърнолски. Той беше начело на дирекцията от май 2003 г. до ноември 2009.

Инж. Никола Кърнолски е завършил Висшия институт по архитектура и строителство - София (сега УАСГ) през 1986 год. с придобита квалификация строителен инженер по хидротехническо строителство.

Професионалната си кариера е започнал в СЕП "Водно стопанство" - Пловдив през 1986 год., а след това в "Напоителни системи" ЕАД - Пловдив, където работи до м. май 2003 год., когато става директор на "Басейнова дирекция ИБР - Пловдив.

До 19 август 2013 год. работи в "Напоителни системи" ЕАД клон Марица като главен инженер, а преди това в община Марица като директор на дирекция.

Специализирал е в Колорадския университет в САЩ „Мениджмънт на водните ресурси”. За повишаване на квалификацията е завършил курсове по: „Метод за управление на материалните потоци, като инструмент за управление на замърсяването на водите и почвата” - семинар на проф. Паул Брунер от Виенския Технологичен Университет; „Управление на речните басейни” - в Център за обучение на Министерството на околната среда на Полша, град Дебе; „Подобряване на дейностите на Мрежите за мониторинг на повърхностни води” - в Националния здравен институт на Италия, Рим; „Управление на Инфраструктурни проекти финансирани със средства на Европейския съюз” - в Института по публична администрация, София. Владее английски и руски език - писмено и говоримо.
Тази страница е видяна: 1115

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 22 август 2013 - 11:09:42

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Жабите не били жаби, а риби. Басейнова дирекция спряла строежа на пешеходния мост
Басейнова дирекция пусна водата в Минералната баня, общината плати задължения и от мандата на кмета Евстатиев
Нивото на Тополница край Пазарджик е ниско, засега. Снимки отпреди минути
На шефа на БОП в Пазарджик е възстановен достъпът до класифицирана информация
Смениха шефа на полицията в Пазарджик с пловдивчанин по последна месторабота
По традиция кулминация на тържествата в Клисура по случай годишнината от Априлското въстание ще е възстановка на събития отпреди 138 години
Според шефа на пожарната в Пазарджик искра е възпламенила висококонцентриран дезинфектант
При закрити врата започна делото за блудство срещу шефа на “Напоителни системи”
Случаят със злоупотребилите касиерки от "Български пощи" е отпреди 2 месеца. Има уволнени
Корабомоделистите се върнаха с 20 медала от ХарманлиТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.3951 сек., 0.3150 от тях за заявки.