pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Местните структури на „Република БГ” сами ще издигат лидерите си
pamedia , вторник 24 септември 2013 - 17:08:34 // коментари: 0


„Местните лидери на ПП „Република БГ” ще бъдат издигани и определяни от съответните регионални организации, без намеса от централното  ръководство, защото ние вярваме, че хората по места най-добре познават своите естествени водачи, а онези, които са заслужили доверието на съседите, познатите и приятелите си, могат да заслужат и това на всички български граждани.”

Това се казва в позиция  на партията по повод актуалната политическа обстановка в страната и по-специално във връзка с проблемите, възникващи в комуникацията между централите на старите партии и техните местни структури.

В позицията на партията се казва още, че една от основните  политики, които формацията ще провежда ще бъде „От хората за хората” и за това при изграждането на местните структури на „Република БГ”, водеща ще бъде ролята на регионалните представители и редовите членове.

„По време на избори за кметове и общински съветници  кандидатите за съответните постове и номинациите за местните листи ще бъдат изцяло определяни от местните структури. В предизборните кампании за национални избори две трети от кандидатите за листи ще бъдат определяни от местните структури на партията, а само една трета от централата на ПП „Република БГ” в София”, се казва още в позицията. „Вярваме, че само така нашата партия ще се превърне в инструмент за реално решаване на всички проблеми и несправедливости в държавата”, казват още от „Република БГ”. 

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 438Време за изпълнение: 0.3849 сек., 0.3107 от тях за заявки.