pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Галерията организира втори конкурс за рисунка на графичен таблет
pamedia , петък 04 октомври 2013 - 14:36:53 // коментари: 0


Конкурс рисуване на таблет, Пазарджик, Художествена галерия „Станислав Доспевски” за втора поредна година е организатор и домакин на  Конкурс за рисунка на графичен таблет, който тази година ще премине под надслов „Рисуване без граници”.
Желаещите да участват в конкурса трябва да са над 7-годишна възраст, като горна граница няма - ще бъдат допускани за участие всички над 7 до 107, че и повече години, стига да има желаещи. За участието е необходимо предварително записване, за да бъде определен час в графика за ползването на таблетите. След приключване на конкурса творбите ще бъдат разгледани от компетентно жури, което ще определи достойните за награди.
Конкурсът ще се проведе на 19 октомври 2013 г., а записването е до 14 октомври на e-mail: citygallerypz©abv.bg, като участниците трябва да посочат: име, възраст, актуален e-mail или телефон за връзка.
Съорганизатори на конкурса са  ADCOM и JAR Computers, които са партньори на галерията от миналогодишното издание на конкурса и тогава осигуриха много сериозни и предизвикателни награди.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1066Време за изпълнение: 0.5989 сек., 0.5220 от тях за заявки.