RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Нашите полицаи обменят опит с колегите си от местните полицейски управления в Европа

Семинар за популяризиране на резултатите  от проект „Споделяне на опит на местната полиция в Европа” ще се проведе днес в Областната дирекция на МВР в Пазарджик. В него ще вземат участие също представители на Областните дирекции на МВР в Стара Загора и Пловдив и експерти от Фонд за превенция на престъпността – ИГА.
В програмата на семинара са включени презентация на резултатите от проекта, както и представяне дейността на местната полиция в Стара Загора и опитът на Общинската полиция във Валенсия. Проектът се реализира от Фонд за превенция  на престъпността - ИГА, в партньорство с Институт за изследване на политиките в областта на наказателното правосъдие, Кралски колеж - Лондон, Асоциация „Джинкарло Сиани” - Неапол, Италия, Валенсианската местна полиция - Валенсия, Испания и българското министерство на вътрешните работи.
Проектът цели насърчаване  на сътрудничеството между правоохраняващите  органи в държавите-членки на ЕС и по-специално на голямата мрежа от общински и местни полицейски управления, като ги сближи, улесни обмена на информация и стимулира трансфера на добри практики. Очакванията са по този начин да се въздейства върху превенцията на престъпността.
Проект „Споделяне на опит на местната полиция в Европа” се финансира от Европейската комисия, Програма „Превенция и противодействие на престъпността.


Тази страница е видяна: 681

 Публикувано от: pamedia на понеделник 04 ноември 2013 - 14:02:40

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Деца от Велинград и Пещера гостуваха на местните полицейски управления
Пазарджишки фирми от хранително-вкусовата промишленост ще обменят опит с италиански колеги по покана на областния управител
Полицаи от България, Италия и Испания ще обменят добри практики по проект на ИГА
Бойко Борисов: Ние сме държали и сме се борили, и колегите в Европа ни дължат това - България да бъде сред челните държави в ЕС
Деца от детските полицейски управления участват в истински акции на пътя
Доброволците от детските полицейски управления се готвят за първото областно състезание
Доброволците от Детските полицейски управления при ОДМВР – Пазарджик посетиха институции и забележителности в столицата
Детските полицейски управления в Пазарджик, Велинград, Септември, Пещера и Панагюрище ще продължат дейността си и догодина
Детските полицейски управления от областта участват в Националния преглед по полицейска лична защита и карате
Децата от Детските полицейски управления в Пазарджик, Пещера и Септември се запознаха с принципите и работата на телефон 112Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.3478 сек., 0.2697 от тях за заявки.