pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Нашите полицаи обменят опит с колегите си от местните полицейски управления в Европа
pamedia , понеделник 04 ноември 2013 - 14:02:40 // коментари: 0


Семинар за популяризиране на резултатите  от проект „Споделяне на опит на местната полиция в Европа” ще се проведе днес в Областната дирекция на МВР в Пазарджик. В него ще вземат участие също представители на Областните дирекции на МВР в Стара Загора и Пловдив и експерти от Фонд за превенция на престъпността – ИГА.
В програмата на семинара са включени презентация на резултатите от проекта, както и представяне дейността на местната полиция в Стара Загора и опитът на Общинската полиция във Валенсия. Проектът се реализира от Фонд за превенция  на престъпността - ИГА, в партньорство с Институт за изследване на политиките в областта на наказателното правосъдие, Кралски колеж - Лондон, Асоциация „Джинкарло Сиани” - Неапол, Италия, Валенсианската местна полиция - Валенсия, Испания и българското министерство на вътрешните работи.
Проектът цели насърчаване  на сътрудничеството между правоохраняващите  органи в държавите-членки на ЕС и по-специално на голямата мрежа от общински и местни полицейски управления, като ги сближи, улесни обмена на информация и стимулира трансфера на добри практики. Очакванията са по този начин да се въздейства върху превенцията на престъпността.
Проект „Споделяне на опит на местната полиция в Европа” се финансира от Европейската комисия, Програма „Превенция и противодействие на престъпността.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 694Време за изпълнение: 0.3621 сек., 0.2887 от тях за заявки.