pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
АБВ видяха възможност за грабеж в предоставените безвъзмездно на Община Пазарджик държавни имоти
pamedia , неделя 02 март 2014 - 15:11:41 // коментари: 0


МУЦ ПазарджикНа пресконференция във вторник, 4 март, представители на Национална гражданска инициатива АБВ ще обяви позицията си по отношение на решението на Министрески съвет за безвъзмездно предоставяне на Община Пазарджик на няколко имота държавна собственост. Става въпрос за бившия ПУЦ на "Заводски строежи", терените с разрушените сгради на бившия МУЦ, два апартамента и къща с гараж, както и някога луксозната вила на бившето Външнотърговско министерство в местността Цигов чарк. На 19 февруари Министерски съвет реши, че ги предава безвъзмездно на общината, както направи по-рано с голяма част от бившата казарма.
 
От АБВ считат, че правителството по този начин предоставя въцможност за грабеж на националната база. Мотивите за това ще представят на пресконференция в Пазарджик Румен Петков, Трендафил Величков и представители на юридическия екип на АБВ.

Държавата вече предостави на община Пазарджик един държавен имот - част от казармата. Върху него започна изграждането на автогара. Част от него общината продаде и районът около бъдещата автогара се оформя като район за търговия и услуги и за жилища.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1808Време за изпълнение: 0.5570 сек., 0.4833 от тях за заявки.