pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Новата детска градина "Явор" впечатлява с вкус и финес /видео/
pamedia , понеделник 10 март 2014 - 14:57:47 // коментари: 0


Няколко дни след началото на реалното й функциониране днес официално бе открита новата детска градина "Явор".
Това е първото детско заведение, което се строи в Пазарджик след 1989 година.
Радвам се, че в Пазарджик след толкова години има възможност да открием и нова детска градина. Да си пожелаем тя да приюти всички тези деца от социални групи, които са по-аутсайдери. Защото това е важно. Няма лоши деца. Всяко едно дете заслужава да живее в добра семейна среда, да посещава такива заведения, които да му дадат основа за по-добър социален шанс. Това каза в приветствието си кметът Тодор Попов. Той благодари на всички, които са били съпричастни с реализацията на идеята. 
Да благодарим и нашия скъп приятел г-н Солов, който даде идеята и освен, че даде идеята, участва в това "комитетско" дело и с пари, отбеляза Попов.
Пазарджик Нова детска градинаБлаго Солов пожела на малките щастливо детство, а на възрастните - да не забравят, че са били деца и сподели:" Когато едно добро дело бъде подкрепено от добри хора, то обикновено сбъдва добър резултат. Има две неща, заради които си заслужава животът. Първото е, да се научиш да благодариш. Да благодариш на всички, които са те подкрепяли, които са ти помагали, едно нещо да се случи - една мечта да се развие и да се сбъдне. И второто - да се научиш да благо - дариш."

Към детската градина е изграден и ще функционира и Консултативен център за социални и здравни услуги за деца и семейства. Центърът ще е общностен, за целия град.

Консултативният център:

konculcen1.jpg konculcen2.jpgkonculcen3.jpg 
 konculcen4.jpg konculcen5.jpg konculcen6.jpg
   
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2800Време за изпълнение: 0.4372 сек., 0.3618 от тях за заявки.