RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
В Панагюрище ще събират местните данъци и чрез Easy Pay

Панагюрище Площад 420 априлийВ края на тази седмица предстои подписване на Споразумение между Община Панагюрище и Easy Pay Парични преводи и Платежни услуги, съобщават от местната администрация. 
С подписването на това Споразумение ще се даде възможност Община Панагюрище да събира автоматично данъците си от всички точки на страната в касите на ИЗИПЕЙ (2319 каси към настоящия момент) и от целия свят чрез интернет системата ИПЕЙ. В Панагюрище касите на ИЗИПЕЙ са 5 .

От Общината отчитат, че до този момент има значителен ръст в събираемостта на данъци и такси  от населението в сравнение със същия период на миналата година : 1 януари -28 февруари.
От началото на декември до края на февруари  са изпратени 4 158 покани до физически  задължени лица за доброволно изпълнение по чл. 182, ал.1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс за заплащане на дължими данъци и такси за минал период.


На 4 март 2014 година стартира кампанията по събиране мести данъци и такси за текущата календарна година. Гражданите могат да заплатят данъчните си задължения на две вноски – до 30 юни 2014 година първа вноска и до 30 октомври 2014 година втора вноска. Всеки, платил данъците си за 2014 година в пълен размер в срок до 30 април, се ползва с 5-процентна отстъпка. Плащането може да се извърши на каса в Отдел “Местни данъци и такси” на първия етаж в стая №2 в сградата на Община Панагюрище, чрез ПОС-терминал (устройството се намира на касата на Отдел “Местни данъци и такси”), в кметствата по населени места на общината и по банков път на сметка на Община Панагюрище в Райфайзен банк.
Тази страница е видяна: 728

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 13 март 2014 - 11:55:48

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Местните данъци и такси са събрани на 90%
Местните данъци и такси вече се плащат на две вноски
От утре започваме да плащаме местните данъци и такси
Местните данъци и такси в Пазарджик скочиха по изчисленията на администрацията
С ПИК или електронен подпис проверяваме местните данъци и през сайта на НАП
Събираемостта на местните данъци и такси е близо 70% към средата на годината
И по Epay и в Еasypay могат да плащат местните данъци и такси в Пазарджик
Увеличаването на местните данъци и такси допълнително влошава бизнес климата
Кметът на Пазарджик: През следващите 3 години няма да вдигаме местните данъци
Тодор Попов: Промяна в концепцията за местните такси и данъци ще има при всички положения следващата годинаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4296 сек., 0.3452 от тях за заявки.