RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Девет гимназисти ръководиха „Асарел-Медет” АД за един ден

Асарел Медет„Стремете се да  бъдете най-добри, да  откриете Вашето призвание, бъдете любопитни и не се срамувайте да се учите от професионално реализирани и успели хора. Колкото по-рано тръгнете към своите мечти, толкова по-бързо ще успеете да ги постигнете. Да помагаме на другите е най-висшата ценност в човешкия живот”. Това бяха част от житейските уроци, които изпълнителният директор на „Асарел-Медет” АД д-р инж. Лъчезар Цоцорков сподели с девет амбициозни и талантливи ученици от 10. и 12. клас на СОУ „Нешо Бончев”.  Всеки един от тях получи и  автограф върху  неговата автобиографична книга „60 мига от моя живот”.

     Младите хора  се докоснаха до желаната от тях професия чрез инициативата „Мениджър за един ден” на световната организация  „Джуниър Ачийвмънт” , която се проведе на 12 март в цялата страна.  В този ден висшите мениджъри в дружеството се удвоиха, тъй като всеки от гимназистите влезе в ролята на ръководител и се запозна с неговите задължения и отговорности.
Динамиката на работния ден в кабинета на изпълнителния директор усети Иван Дерменджиев. Неговите съученички Нелина Петришка и Никоела Найдекова пък  взеха участие в делови преговори с водеща международна компания, тъй като поеха функциите на Иван Дончев – прокурист в „Асарел-Медет” АД, и на ръководителя на финансовия отдел Николай Господинов.
Финансово-икономическият директор Момчил Михайлов разкри някои от тайните на мениджмънта Йоана Ботева, а главният юрисконсулт Лушка Паланкалиева дискутира юридически казуси  с Таня Машева. Участие в прякото управление на производството взеха  Петър Петров, Иван Петров и Стоян Ильов, които получиха полезни уроци от  генералния директор инж. Делчо Николов, производствения директор инж. Иван Чолаков и началника  на обогатителната фабрика инж. Ангел Ангелов.  Отговор на въпросите „лесно ли се работи с такъв огромен екип” и как се мотивират хората, за да бъдат отговорни професионалисти, получи Светозара Крайчева, която седна на стола на Директор „Човешки ресурси”  Александър Чобанов.
Преди да застанат на работните си места, мениджърите за един ден посетиха експозицията на дружеството, рудник „Асарел” и  Инсталацията  за екстракция и електролиза на катодна мед. 
„Впечатлени сме  от мащабите на производство, добрата организация и топлото отношение към нас, младите, споделяха учениците от СОУ „Нешо Бончев” преди да „освободят” най-отговорните постове в „Асарел-Медет” АД.Тази страница е видяна: 1881

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 13 март 2014 - 13:56:38

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Осемнадесет гимназисти от Панагюрище – със стипендии по „Образование за всички“ на Фондация „Асарел“
13 ученици бяха мениджъри за един ден в "Асарел-Медет"
13 гимназисти от Панагюрище със стипендии от фондация "Асарел"
Ден на отворените врати в „Асарел-Медет“
Роклегендата Джо Лин Търнър ще пее за юбилея на „Асарел-Медет“АД
„Асарел-Медет“ залеси 66 дка за последните 3 години
„Асарел-Медет“АД с подарък за ветераните от компанията
„Асарел-Медет” вече е и на Северния полюс
13 панагюрски ученици поеха ръководството на „Асарел-Медет“АД за ден
Бъдещи мениджъри: „В „Асарел-Медет“ се работи отговорно!”Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5587 сек., 0.4780 от тях за заявки.