RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Стажантка получи на клетвата си писмена похвала за висок професионализъм при ПТП

Стажант Диана Бозова от ОДМВР-Пловдив на тържествената клетва днес в  Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на МВР беше наградена с „писмена похвала“ за проявено самообладание, висок професионализъм и човечност при случай на тежко пътно-транспортно произшествие.

На 28.04.2014г., около 7 часа сутринта, пътувайки от Пловдив към Пазарджик стажант Диана Бозова става свидетел на тежка катастрофа в района на „9-ти километър“. Без да губи време, тя слиза от автомобила си, оказва долекарска помощ на пострадалите, като така спасява живота на единия от участниците, успява да отцепи и запази местопроизшествието до идването на колегите и от РУП-Стамболийски и екипите на „Спешна помощ”.
На състоялата се днес клетва за отличен успех бяха наградени няколко стажанти, а отличник на випуска е стажант Камелия Николова от СДВР.
Клетва, Пазарджик, Общо 178 стажанти положиха тържествена клетва за спазване нормите на Етичния кодекс на държавните служители в МВР. Гости на събитието бяха заместник-ректорът на АМВР доцент д-р Милен Иванов, заместник областният управител Диана Варникова-Милчева, заместник-директорът на ОДМВР-Пазарджик главен инспектор Иван Васев, началникът на ОУПБЗН-Пазарджик комисар Иван Панайотов, секретарят на Община Пазарджик Румен Кожухаров. На събитието присъстваха много гости, близки и роднини на стажантите. В качеството си на домакини бяха директорът на ЦСПП комисар Стоян Стоянов и неговият заместник комисар Стоян Зайков.
Стажантите са преодолели успешно курса за първоначална полицейска подготовка, който е с времетраене 6-месеца. За това време те са преминали през правна, физическа, тактическа, стрелкова, психологическа подготовка, както и задължителните практически стажове. Младите полицаи ще изпълняват служебните си задължения в СДВР, областните дирекции на МВР в Пловдив, Кюстендил, Сливен и Смолян, в Районните управления „Транспортна полиция” във Варна, Бургас, Пловдив  и Специализираното полицейско управление в София при Дирекция „Специализирани полицейски сили”.Тази страница е видяна: 2291

 Публикувано от: pamedia на сряда 30 април 2014 - 17:11:40

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Лазар Колев е представил писмена защита пред ВКС
В четвъртък, 3 ноември, ще е клетвата на новите съветници
Четирите медицински сестри с награди за професионализъм
Комисар Петър Влахов беше отличен на клетвата на полицаите
Четирима стажанти бяха наградени на клетвата си като служители на МВР
За пръв път деца от ОДЗ „Слънчо” присъстваха на клетвата на гранични полицаи в ЦСПП
Скулптурна композиция „Клетвата на Васил Левски“ беше открита в Пещера
В Пазарджик награждават медицински сестри за професионализъм и проявена доблест
Шестима пожарникари са отличени за високия си професионализъм при бедствени ситуации
За пожарникарите в Пазарджик: „Смелост, професионализъм и впечатляваща координация, с която работят“Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5658 сек., 0.4878 от тях за заявки.