pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
До 4 май продължава националният футболен турнир в Септември
pamedia , четвъртък 01 май 2014 - 18:01:59 // коментари: 0


Иван Йорданов, Областен управител на Пазарджик, Областният управител на Пазарджик Иван Йорданов и кметът на Община Септември Петър Бошев дадоха с начален удар старт на седемнадесетия национален футболен ромски турнир в Септември. Домакини и организатори на събитието са община Септември и футболен клуб „Сантос” гр. Септември. Гости на откриването бяха зам. областните управители Диана Варникова и Юмер Хамза, кметът на Пазарджик Тодор Попов, зам. изпълнителният директор на БФС Антон Попов, представители на политически партии.

В надпреварата тази година участват 28 отбора от цялата страна, които ще излъчат най-добрите футболисти сред ромската общност в директни двубои от 1 до 4 май. Футболните срещи се провеждат на стадион „Локомотив” в гр. Септември, общината е осигурила охрана на турнира за всички мачове. В първия двубой на футболното първенство, домакините от „Сантос” Септември победиха отбора на Велинград с 2:1.
Кметът на общината Петър Бошев благодари на всички фирми, организации и институции, които подкрепят провеждането на турнира през годините. Областният управител Иван Йорданов поздрави организаторите и пожела успех на всички участници. От името на изпълнителния директор на БФС, Борислав Михайлов, приветствие поднесе зам. изпълнителният директор Антон Попов. Българският футболен съюз осигурява финансови средства, екипи, топки и купи за участниците.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 814Време за изпълнение: 0.4561 сек., 0.3827 от тях за заявки.