pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Пазарджишко участие в парада на военните духови оркестри в Деня на храбростта в столицата
pamedia , сряда 07 май 2014 - 03:10:11 // коментари: 0


impuls060514.jpgШест двойки на пазарджишкия Клуб по спортни танци ”Импулс 2008” взеха участие в първия музикален парад на военните духови оркестри, посветен на Деня и храбростта и празник на Българската армия. Парадът се проведе в навечерието на Гергьовден, а най-голяма зала в България не можа да побере всички желаещи да видят невероятното шоу на военните музиканти, продължило повече от 3 часа.


Нашите танцьори са се включили в шоуто два пъти във формейшън. Двойките на „Импулс 2008” са споделили, че организацията на тази първа по рода си проява е била на изключително високо ниво.

В концерта са участвали представителните духови оркестри на Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Военноморските сили, Гвардейският представителен духов оркестър, Фестивалният оркестър на военно формирование 24 150 - Стара Загора и НВУ "Васил Левски", Гвардейският представителен духов оркестър и гвардейска формация.

Специални гости на Музикалния парад са били военният духов оркестър на град Солун, от който звучеше дори традиционната гръцка музика, както и военният духов оркестър на Сухопътните войски на Република Сърбия от град Ниш.

В Арена Армеец пяха и Орлин Горанов, оперната прима Еделина Кънева и Крисия Тодорова.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 485Време за изпълнение: 0.5091 сек., 0.4340 от тях за заявки.