RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Професионалистите по здравни грижи обявиха номинациите си за Националния конкурс

Професионалисти по здравни грижи Пазарджик, В навечерието на Международния ден на сестринството Регионалната колегия на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи в Пазарджик обяви номинациите си за Националния конкурс.
За участие в националното ниво на конкурса „Професионалист за 2013 година“ колегията номинира главната медицинска сестра на „МБАЛ Пазарджик“ Елена Станчева, която е победител на регионално ниво в същата категория.
Връчването на отличията ще е на 12 май, когато се чества Международния ден на сестринството, съобщи председателят на РК БАПЗГ Величка Джонева. Тържествената церемония ще се проведе в Пленарна зала на Община Пазарджик, от 13:30 часа.

На регионално ниво в останалите категории победители са: Станислава Стоименова от МБАЛ „ЗДРАВЕ” - в категорията Старша медицинска сестра,  Латинка Стоянова от МБАЛ ПАЗАРДЖИК в категорията  Редова медицинска сестра,  Василка Паничарова, също от МБАЛ ПАЗАРДЖИК – в категорията акушерка и Петър Койнаров – ДПБ – ПАЗАРДЖИК в категорията фелдшер.
С грамоти ще бъдат отличени останалите 9 номинирани: Величка Хайдушкина – ДМСГД „Св. Стилиян” – Ветрен, Агнеса Мантарова – МБАЛ „ЗДРАВЕ”, Атанаска Вишева - МБАЛ „Хигия”, Людмила Панева – Димитрова - МБАЛ „Здраве”, Лидия Кадурина - б-ца „Св. Петка Българска” - Велинград, Величка Мушева – Чавдарова – МБАЛ Пазарджик, Руми Михайлова – МБАЛ Пазарджик, Петя Дишкова – ЦСМП, Николина Илчева – МБАЛ Пазарджик.
Миналата година пазарджишките представители се класираха на челните места в националния конкурс. Главната медицинска сестра на 2012 г. на колегията в Пазарджик  Надежда Ангелова Маринкова, от болница „Св. Петка Българска” ЕООД – Велинград, беше класирана на второ място в националния конкурс за 2012 година, а Старшата медицинска  сестра на 2012 г. на колегията в Пазарджик  Костадинка Стоянова Стоянова от МБАЛ Велинград стана трета в националния конкурс. 

СНИМКА: АРХИВ ПАМЕДИЯ 2012


Тази страница е видяна: 1591

 Публикувано от: pamedia на неделя 11 май 2014 - 00:41:23

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Конкурс на тема "Очите, които не мога да забравя" обяви Асоциацията на професионалистите по здравни грижи
В навечерието на Международния ден на сестринството Регионалната колегия обяви номинациите си за Националния конкурс
Професионалисти по здравни грижи от региона лично ще представят професииите си пред ученици
Специалисти по здравни грижи ще презентират професиите си сред учениците от горен курс в Пазарджик
Специалистите по здравни грижи излизат на протест на 1 март. Очакват подкрепа и от жителите на Пазарджик и региона
РК на БАПЗГ по повод Международния ден на сестринството: С присъщата ни всеотдайност ще продължаваме да стоим на мястото си – при хората, при нуждаещите се от здравни грижи
Предстои IX-то издание на Националния литературен конкурс „Милош Зяпков“
Балетна школа „Ива“ - с нови отличия от Националния танцов конкурс „България танцува“ в Димитровград
Гимназията по икономика отново показа много високи резултати на националния конкурс по счетоводство
Награди за ученици от Пазарджик, Панагюрище и Велинград от Националния конкурс „Свобода или смърт юнашка“Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5411 сек., 0.4595 от тях за заявки.