pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Движението на българските майки раздаде над 2 хиляди лева за стипендии по проекта „Стъпка напред-4“
pamedia , понеделник 12 май 2014 - 15:50:42 // коментари: 0


На 11 май пазарджишките представителки на Движение на българските майки раздадоха последните стипендии за учебната 2013/2014 година на децата от Комплекс за социални услуги за деца и семейства в Брацигово.

Бяха изплатени стипендиите за третото тримесечие на учебната 2013/2014г, на стойност 720лв. Беше връчена стипендия от частен дарител и предоставен мъжки костюм за бала на абитуриент, както и дрехи.
С последното за тази учебна година раздаване на стипендии Движението отчете и свършеното в четвъртото издание на проекта „Стъпка напред“. За цялата учебна година са раздадени стипендии на обща стойност 2160лв., както и 200 лв дарение от семейство Илиана и Иван Васеви, съобщи Гергана Николова, доброволец от пазарджишката структура на майките.
Средствата за стипендии се акумулират по време на благотворителните базари на майките, а тазгодишните стипендии, които движението подпомагаше са: Ренета, Милена, Любов, Гергана, Николай, Костадин, Благо, Асен и Щерьо. Десислав получаваше стипендия от семейство Илиана и Иван Васеви от гр.Пазарджик.
Анонимни дарители са осигурили еднократна стипендия по повод абитуриентския бал на Любов, поощрителна стипендия за Митко, който е повишил успеха си с 2 единици, както и поощрения – МР3 плеъри, за петима кандидати за стипендии, които не са успели да се класират. Раздадени са общо 14 чанти/чували с дрехи и обувки, предоставени от дарители.
От Движението на българските майки и звеното им в Пазарджик пожелават успешен старт в живота на петимата абитуриенти от Комплекса за социални услуги за деца и семейства в Брацигово.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 857Време за изпълнение: 0.6666 сек., 0.5998 от тях за заявки.