pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Гишетата за издаване на лични документи ще работят през целия ден. 56 са издадените удостоверения за гласуване
pamedia , неделя 25 май 2014 - 10:50:02 // коментари: 0


Създадена е необходимата организация българските граждани, които нямат издадена лична карта или не притежават валидни документи (лична карта или личен /зелен/ паспорт) защото са изгубени, откраднати, повредени, унищожени или с изтекъл срок, да имат възможност да упражнят правото си на глас. Днес през целия ден в звената „Български документи за самоличност” и „Миграция” при ОДМВР и РУП в региона има дежурни гишета за обслужване на граждани, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пазарджик.
За периода от 20 май до 24 май на територията на областта са издадени общо 56 удостоверения за гласуване. Тези удостоверение могат да бъдат използвани от гражданите само в днешния ден, за да упражнят правото си на гласуване.

По време на изборите полицейските служители са разположени вън от секциите, като няма да бъдат допускат лица с поведение накърняващо добрите нрави, както и въоръжени и носещи предмети опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на МВР могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията.

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 838Време за изпълнение: 0.3762 сек., 0.3333 от тях за заявки.