RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
В събота и неделя е рали „България 2014”, въвеждат се ограничения по пътната мрежа в Пазарджишка област

Във връзка с провеждане на рали „България 2014” на 19.07 и 20.07.2014 год. и наложените ограничения по пътната мрежа в Пазарджишка област – сектор „Пътна полиция” при ОДМВР Пазарджик информира водачите на ППС, граждани и гости, че се спира движението на ППС и пешеходци по трасето на състезанието, както следва:
1.Първи  и трети скоростни етапа (Мухово -Церово-) - на 19.07.2014 год., ще бъде затворен за движение третокласен път ІІІ-803 от с.Лесичово до с.Мухово (трасето на състезанието продължава в Софийска област) и третокласен път от с.Церово до път ІІІ-803
Време за затваряне на трасето: 9.40 ч  до 14.20 ч.
Обходен маршрут: Пътуващите от и до с.Лесичово ще преминават по АМ”Тракия” през пътен възел „Калугерово”. Обходен маршрут за с.Мухово няма.
На 20.07.14 год. този скоростен етап ще се проведе изцяло на територията на ОДМВР София

2.Втори  и четвърти скоростни етапа (Горно Вършило - Мирово ) - на 19.07.2014 год., ще бъде затворен за движение общински път PAZ 1205( пътя преминава през селата Горно Вършило Долно Вършило и продължава в Софийска област)
Време за затваряне на трасето: 10.37 ч  до 15.20 ч.
В затвореният участък на територията на ОДМВР Пазарджик няма населeни места.

 3.Единадесети скоростен етап (Мирово -Горно Вършило ) на 20.07.2014 год., ще бъде затворен за движение общински път PAZ 1205( пътя преминава през селата Горно Вършило Долно Вършило и продължава в Софийска област)
Време за затваряне на трасето: 08.38 ч  до 11.10 ч.
В затвореният участък на територията на ОДМВР Пазарджик няма населeни места.

Допълнителна информация:

-1 и 3 скоростни етапа - 19.07.14г
Посоката на движение ще бъде от с.Мухово към с.Церово. Най- удобни и безопасни места за зрителите има на разклона Церово-Мухово. Зрителите могат да паркират автомобилите си на пътя от с.Лесичово към с.Мухово –преди трасето на състезанието и в центъра на с.Церово

-2, 4 и 11 скоростни етапа –
Посоката на движение ще бъде от село Горно Вършило към село Мирово първият ден, а вторият обратно.Зрителите могат да паркират своите автомобили на път PAZ 1205. Забранява се престоя и паркирането на автомобили, както и присъствието на зрители по автомагистрала „Тракия”

По време на ралито, на възлови места и кръстовища по първостепенната пътна мрежа ще бъдат разположени полицейски наряди за регулиране на движението и информиране на гражданите.
Отправяме молба към всички водачи на ППС, гости и зрители на състезанието, стриктно да изпълняват разпорежданията и указанията на полицейските органи осъществяващи охраната на трасетата.

Пресцентър ОДМВР-ПазарджикТази страница е видяна: 495

 Публикувано от: pamedia на сряда 16 юли 2014 - 19:01:02

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Във високите части на Пазарджишка област пътната обстановка е усложнена, срутена скална маса е затворила едното платно на пътя за Велинград
EVN България започва изпълнение на заповед от Електроенергийния системен оператор за периодични ограничения на енергия от ВЕИ в Югоизточна България
Да спасим България не е просто мото, а е нашият призив към избирателите, заяви Мустафа Карадайъ на срещите на централния преизборен лъч на ДПС в Пазарджишка област
И тази неделя ще има профилактика на тролейбусната мрежа, по линиите ще се движат автобуси
В събота ще правят профилактика на контактната мрежа, временно тролеите ще се движат през Търговията
Автобуси заменят тролеите в събота и неделя
80% не искат хипермаркетите да са затворени в събота и неделя
Автобуси заменят тролеите в събота и неделя
В събота и неделя тролеите ще бъдат заменени с автобуси
В събота и неделя ще има дежурни прокурори специално за изборитеТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.6338 сек., 0.5538 от тях за заявки.