RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Стрелча отчита работата по проект „Община Стрелча – към по-ефективно и отчетно изпълнение на общински политики”
es_opak_logo2.jpg

На 25 август 2014 год. от 16 часа в Кметска зала на град Стрелча ще се проведе закриващата конференция по проект „Община Стрелча – към по-ефективно и отчетно изпълнение на общински политики”.
Той се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.


Основната цел на проекта бе повишаване ефективността и отчетността на изпълнението на общинската политика за интегрирано териториално планиране и развитие в община Стрелча.

Финансирането  бе 100% от Оперативна програма „Административен капацитет” чрез Европейския социален фонд на Еропейския съюз. Стойността на проекта бе 50 372 лева, а периодът на изпълнение – 9 месеца.
    Като резултат от изпънението на проекта са изработени, обсъдени и приети няколко важни документа: Общински план за развитие на община Стрелча 2014-2020, прогнозна оценка за въздействието на Общинския план за развитие 2014–2020  върху  процесите на социално-икономическо развитие на общината и екологична оценка, Правила и методи за мониторинг и контрол на общинската политика за интегрирано териториално планиране и развитие и Концепцията за пространствено развитие на община Стрелча.
Всички приети документи са част целенасочената работа за по-високо качество и ефективност на работата на общинската администрация и предполага изострено внимание върху местните  нужди и политиката за интегрирано териториално планиране и развитие.
Изпълнението на проект  „Община Стрелча – към по-ефективно и отчетно изпълнение на общински политики”  е  поредната стъпка в усилията на Общината за подобряване  живота на населението на община  Стрелча. 


Тази страница е видяна: 892

 Публикувано от: pamedia на петък 22 август 2014 - 11:34:56

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Обществено обсъждане във връзка с реализацията на Общински план за развитие по проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община Пазарджик“
Обществено обсъждане на проекта на Общинския план за развитие на община Пазарджик за периода 2014 – 2020 г. по проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община
Поредният проект стартира община Стрелча
Съобщение от Община Стрелча за спечелен проект
Проект „Подобряване на процеса по разработване и прилагане на ефективни политики в Община Пазарджик"
Община Стрелча кандидатства по проект за интегриране на ромите
Община Стрелча спечели проект за насърчаване на туризма
Община Стрелча ще повишава компетентността на администрацията си по проект
ЖГЕРБ в Стрелча проведе отчетно-изборно събрание
Община Стрелча прави парк в ромския квартал по проект на екоминистерствотоТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4844 сек., 0.4020 от тях за заявки.