pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Община Панагюрище дари нов автомобил на две социални заведения
pamedia , сряда 03 септември 2014 - 16:53:42 // коментари: 0


Панагюрище, Кметът на Панагюрище Никола Белишки връчи днес ключовете на чисто нов автомобил Шкода Румстер Амбишън на председателя на Фондация “Социални практики в общността”д-р Златка Ангелова. Автомобилът е закупен от Община Панагюрище за нуждите на Центъра за обществена подкрепа “Зора” и Център за настаняване от семеен тип за деца “Павел Бобеков” в Панагюрище. Фондацията управлява двете социални услуги в Панагюрище.

Д-р Златка Ангелова благодари на кметския екип и припомни, че услугите се развиват успешно не само на територията на община Панагюрище, а значително подпомагат и тези на съседната община Стрелча.
Новият автомобил Шкода Румстер Амбишън е закупен от Община Панагюрище от основния представител на Шкода за България – Еуратек Ауто ООД. В съобщение до медиите се уточняват и екстрите на автомобила: той е товарен – категория №1 и е с допълнително оборудване пакет “Фреш”, Радио СD MP3 Blues, аудио букса между предните седалки, фарове за мъгла с функция Дневни светлини, електрически огледала с подгряване.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 867Време за изпълнение: 0.5172 сек., 0.4423 от тях за заявки.