RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
ГЕРБ – Пазарджик отбеляза 106-та година от обявяването на Независимостта на България

В Пазарджик  общинската структура на ГЕРБ и канидидатите за народни представители от листата на партията отбелязаха  Деня на независимостта на България.

Венци и цветя  пред паметния знак на Независимостта  поднесоха  Гинче Караминова, д-р Дончо Баксанов, Лъчезар Илинов,  членове на общинските структури на Младежи и Старейшини ГЕРБ.
 В своето слово общинският ръководител на ГЕРБ – Пазарджик и кандидат за трети мандат като народен представител   Гинче Караминова подчерта, че  актът на обявяване на независмостта доказва волята на българския народ да бъде неразделна част от Европа, какъвто е и сега – с равностойно място в обединеното европейско семейство. „Живеем в динамични времена и днес независимостта придобива по-широки измерения. Тя не е само политическа, но все повече се измерва с определенията икономическа, енергийна и дори духовна свобода.Много е важно да не забравяме, че дори и държавно независими, ако се поставяме в зависимост на чужди геополитически и икономически интереси, ставаме несвободни. Доброволно се отказваме от акта на княз Фердинад и се връщаме във васално положение”, посочи още Караминова. Тя призова хората „на 5 октомври да с вота си да подкрепят независимата, стабилна и силна България”. „Да гласуваме активно, с разум и мисъл за пътя, по който България трябва да върви. А той е : държава -достоен член на Европейския съюз, с върховенство на закона, с високо ниво на образование и здравеопазване, с достойни доходи за всички, които с труда си развиват българската икономика”, каза също Гинче Караминова. „Много бих се радвала,  както днес сме обединени на празника, така да бъдем в ежедневието си. Защото сме силни само, когато сме единни”, посочи в заключение общинският ръководител на ГЕРБ- Пазарджик.
В Пазарджик паметният знак на Независимостта бе поставен в централния градски парк през 2008 година по инициатива на Гинче Караминова в качеството й на тогавашен общински съветник от ПП ГЕРБ.
Тази страница е видяна: 934

 Публикувано от: pamedia на понеделник 22 септември 2014 - 20:22:26

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
ГЕРБ – Пазарджик отбеляза тържествено 107-та година от обявяването на Независимостта на България
В Пазарджик ГЕРБ отбеляза пред паметния знак в Градската градина 110-та годишнина от обявяването на Независимостта на България
Стрелча отбелязва днес годишнината от обявяването на Независимостта на България
МГЕРБ Пазарджик почистиха морената за 100-годишнината от обявяването на Независимостта
ГЕРБ-Пещера участва в отбелязването на Деня на Независимостта на България
Младежката структура на ГЕРБ в Панагюрище отбеляза втората си година с двойно повече членове
Пазарджишки актьори пресъздават на площада обявяването на Независимостта
Ракитово отбеляза 50-та годишнина от обявяването си за град
Пред морената в Градската градина, поставена за годишнина от Независимостта на България, положиха цветя членове на ГЕРБ
Във Велинград кметът д-р К.Коев с тържествено слово поздрави присъстващите на пл. „Н. Гяуров” за отбелязване на 111-та годишнина от обявяването на НезависимосттаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5824 сек., 0.5021 от тях за заявки.