RSS емисии

    


 
 Мобилна версия
logo_elina.jpg
ИЛ КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ
==
 търси да назначи
в с. Гара Елин Пелин, оператори опаковъчна линия.
==
Отлично възнаграждение, работа на смени, осигурен транспорт.
==
 тел. 0887/ 420 180;
          0884/ 530 777  


ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Пепа Филина - шеста в листата на Реформаторски блок, проведе редица срещи в Панагюрско

Пепа ФилинаПоредица от срещи в Панагюрско проведе кандидатът за народен представител от листата на Реформаторски блок Пепа Филина . Филина се срещна със симпатизанти и приятели в селата Попинци, Бъта, Баня и Оборище. В рамките на кампанията кандидатът за народен представител се срещна и с представители на  Сдружението на предприемачите - Панагюрище, както и с учителите от гр.Стрелча, съобщиха от предизборния щаб.

Срещите с жителите на селата Попинци, Баня, Бъта и Оборище се превърнаха в оживени дискусии, съобщиха от Предизборния щаб на Пепа Филина в Панагюрище. На повечето от тях присъстваха и представители на Гражданския съвет към Реформаторския блок, както и на Предизборния щаб в общината. На срещите г-жа Филина представи досегашния си житейски и професионален път, изложи принципите, в които вярва, своите идеи, цели и убеждения. Основен приоритет в нейната бъдеща работа ще бъде реформата в образованието и приемането на нов закон за средното образование - многократно отлаган в последните години.
На срещата със сдружените предприемачи бяха изложени и основните приоритети в програмата на Реформаторския блок, както и конкретните мерки за облекчаване на условията  на бизнес в страната. В разговор за проблемите в образованието и начините за тяхното законодателно разрешаване премина срещата с учители от гр. Стрелча.
Присъстващите задаваха въпроси както по отношение на конкретни проблеми в съответните населени места или съответните браншове, така и във връзка с политиката в страната като цяло, с възможните коалиции след изборите, с пътя, по който България трябва да започне да се измъква от поредната икономическа и политическа криза.
Пепа Филина изрази увереност, че голямата промяна  в политиката ще дойде с малките стъпки, с връщане на почтеността, на  откровеността, с постоянство в печеленето на доверие и с много труд. Тя сподели надеждата, че “ трябва да се отърсим от страха, който ни преследва вече с години, за края на очакването някой да мисли вместо нас”. По думите на Филина е  „дошло времето на смелите, тези, които ще имат силата да защитят позиции и да доведат до край така необходимите за страната реформи в образованието, здравеопазването, съдебната система”.
В последните дни на кампанията Пепа Филина ще се срещне с жителите на с.Елшица /29.09.2014 г., 19.00 ч./ в малката зала на Читалището, както и с жителите на с.Панагюрски колонии / 01.10.2014 г., 19.00 ч./ в Клуба на пенсионера.
Тази страница е видяна: 493

 Публикувано от: pamedia на понеделник 29 септември 2014 - 15:37:06

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Пепа Филина: За да няма мълчаливи агнета в Парламента
Листата на Реформаторски блок за Пазарджик
Водачът на листата на РБ Бойка Маринска: Очаквайте изненада на Реформаторски блок в Пазарджик /видео/
Бойка Маринска: Листата на Реформаторски блок-Глас народен е само от хора от региона, специалисти в различни сфери на дейност
Обръщение на Бойка Маринска, водач на листата и кандидатите за народни представители на "Реформаторски блок - Глас народен" в 13 МИР - Пазарджик
РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК-ГЛАС НАРОДЕН
Реформаторски блок спира предизборната си кампания
Реформаторски блок: ВСИЧКО Е В ТВОИТЕ РЪЦЕ!
Реформаторски блок: Реформата в живота ни зависи от нас!
Поздравление от Реформаторски блок-Пазарджик по повод 9 май - Ден на ЕвропаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5108 сек., 0.4274 от тях за заявки.