pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Кметът на Пазарджик награди златното момиче на художествената ни гимнастика Ренета Камберова
pamedia , вторник 30 септември 2014 - 18:48:43 // коментари: 0


Тодор Попов, Иванка Камберова, Пазарджик, Световната шампионка от ансамбъла ни по художествена гимнастика Ренета Камберова получи парична премия в размер на 500 лв от кмета на Пазарджик Тодор Попов. С пожелание успехите на Ренета Камберова да се множат той връчи наградата на майка й Иванка. Ренета е родена в гр. Пазарджик и първите си стъпки в художествената гимнастика прави в клуб “Диляна” с личен треньор Величка Петкова. По настоящем се състезава за СКХГ “ Илияна” София. Треньорката й днес беше много развълнувана и сподели, че както всеки треньор, така и тя е мечтала нейн състезател да достигне такъв връх.

Традиция е община Пазарджик да награждава с парични премии прославилите се спортисти. Община Пазарджик подпомага финансово и организацията на спортни състезания.
На 1 и 2 октомври в гр. Пазарджик ще се проведе международен турнир по художествена и естетическа групова гимнастика “Диляна Прима”. В състезанието се очаква да се включат гимнастички от 13 български клуба и грации от Италия и Молдова. Домакините от “Диляна Прима” ще участват с 20 сътезателки в художествената и с 18 в естетическата гимнастика. Организатори на проявата са СК “Диляна Прима”, федерациите по художествена гимнастика и по естетическа групова гимнастика, както и Община Пазарджик, която финансира турнира с 3 000 лв.  Официалното откриване е на 1 октомври от 13.00 ч. в спортна зала “Васил Левски”.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1407Време за изпълнение: 0.3798 сек., 0.3055 от тях за заявки.