pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Революционен апарат в борба с целулита и килограмите заработи във Вега Център - Пловдив
pamedia , четвъртък 06 ноември 2014 - 12:03:49 // коментари: 0


vega1.jpgБизнесдами, адвокатки, лекарки, модни стилистки се включиха в стилното парти за представянето на  "VelaShape II" ("Вела Шейп 2") – единствената одобрена от Американската асоциация по храни и лекарства машина за третиране на целулит и намаляване на обиколките. "Вега център" в Пловдив е първият в града, който предлага тази естетична и здравословна процедура, заяви управителката му Мирослава Стамболска.
Апаратът с най-съвременната(elos) технология осигурява комплексно въздействие чрез три компонента – инфрачервена светлина, радиочестота и вакуум масаж. Инфрачервената светлина например стопява локалните мастни натрупвания, радиочестотата кара клетките да произвеждат колаген – vega2.jpgподобрява еластичността на кожата, а вакуумът допълва ефекта като дрениращ фактор, освобождавайки тялото от токсични вещества и целулитни натрупвания.
Георги Гешев – кинезитерапевт и официален тренер на "Глобал естетикс", демонстрира работата на "Вела Шейп 2" и сподели наблюденията си, че със 6 - 10 процедури могат да се смъкнат 7-8 до 10 см от обиколката на бедрото или корема например. Тези резултати се постигат в съчетание с хранителен режим и повече движение, подчерта той. Още след първата процедура промяната е налице – кожата става по-гладка, обработваните зони се стягат, усеща се лекота. Моите клиентки казват, че по време на работа на апарата се чувстват комфортно, някои от тях заспиват заради загряването на тялото. Най-оптималното е да се правят по 2 процедури седмично, още в края на втората седмица организмът се изчиства от токсини. И мъжете проявяват интерес към "Вела Шейп-2", защото локалните натрупвания в зоната на корема и гърба реагират много добре, изтъкна специалистът.
vega3.jpgВега център добива все по-голяма популярност сред желаещите да редуцират теглото си, да подобрят своя външен вид и самочувствие. Тук от няколко години се прави тест за поносимост към храните, т.н. vega test  и се изготвя индивидуална диета. Този опит в съчетание с новата "Вела Шейп 2", без съмнение, могат да ви помогнат в борбата с килограмите и целулита. За най-нетърпеливите до 15 ноември екипът на "Вега център" предлага 1 - 4 процедури с новия апарат на половин цена от 50 лева. Направете вашата заявка на телефон: 088 99 22 577 или на адрес: www.vegatest-bg.com.

"Вега Тест" има свой кабинет в Пазарджик - до съда. Апаратът "Вела Шейп-2" е единствен в Пловдив.

На снимките:

Мирослава Стамболска – управител на Вега център с гостите си

Кинезитерапевтът Георги Гешев демонстрира работата на "Вела Шейп 2"


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2807Време за изпълнение: 0.4071 сек., 0.3328 от тях за заявки.