Меню
logo_elina.jpg
ИЛ КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ
==
 търси да назначи
в с. Гара Елин Пелин, оператори опаковъчна линия.
==
Отлично възнаграждение, работа на смени, осигурен транспорт.
==
 тел. 0887/ 420 180;
          0884/ 530 777  


ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Кметът на Стрелча раздаде награди на ученици по повод 70-годишнината на гимназията в Стрелча
pamedia , вторник 25 ноември 2014 - 15:24:12 // коментари: 0


Иван Евстатиев, Стрелча, Област Пазарджик, В продължение на една седмица с различни прояви Стрелча отбелязва 70-та годишнина на местната гимназия. Инициативите започнаха на 19 ноември с провеждането на забавните състезания „Бързи и съобразителни”. В рамките на 3 дни учениците се състезаваха в отделни категории: V-VI клас, VII-VIII клас, а в последната възрастова група на горен курс се включи и отбор на учителите. Днес беше официалното връчване на наградите.

«Тази щафета е традиционна, в нея са участвали поколения наши възпитаници. Малко училища могат да се похвалят със 70- годишен юбилей, за нас това е голяма гордост.», каза директорът на СОУ «Св. Св. Кирил и Методий» Ганчо Грозев.
Учениците се състезаваха в три възрастови групи. В първа група победител стана VI Б клас, втора- VII клас, трета- XI клас.
Кметът на община Стрелча Иван Евстатиев връчи на победителите преходна купа, флаг и торта. Той поздрави учениците, като подчерта, че най-големият подарък за годишнината на учебното заведение е изграждането на паметник на светите братя Кирил и Методий. Монументът беше открит на тържествена церемония на 23-ти май тази година.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 835Време за изпълнение: 0.5430 сек., 0.4778 от тях за заявки.