RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
"Артстрой инвест" е тазгодишният носител на наградата "Златна либела"

За седма поредна година Камара на строителите раздаде годишните награди за строителство в област Пазарджик. Официалната церемония по награждаването се състоя на 18 декември в ресторант „Вайрон” гр. Пазарджик. Гости на тържествената церемония бяха областният управител Трендафил Величков, Мария Ловчинова – връзки с обществеността на Областна администрация – Пазарджик, председателят на регионалната колегия на архитектите – арх. Петър Мурджев, и председателят на КИИП за областта – инж. Тодор Енев.

Голямата награда „Златната либела” – символ на добра строителна практика и добър строителен мениджмънт, която се връчва за коректност, толерантност и етичност, тази година строителите присъдиха на „Артстрой инвест” ЕООД гр. Пазарджик. Наградата беше връчена от Областния управител на Пазарджик – Трендафил Величков на младия представител от "Артстрой инвест" – арх. Стефан Гюрджеклиев.
Класирането на номинираните строители по категории се извършва след представена справка от публичната част на Регистъра за нетни приходи от продажби, балансова стойност на дълготрайните материални активи и средносписъчна Четиричленната комисия, избрана от Областния управителен съвет, определи носителите на призове.
В Първа група - строежи от високото строителство (жилищно, обществено-обслужващо, промишлено), прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения победител е "Реал - М" ЕООД, гр. Пазарджик с управител  Костадин Младенов.
Във Втора група - Строежи от транспортната инфраструктура на първо място се нареди " Еко Хидро 90" ООД, гр. Пазарджик с управител Иван Делчев.
Победителят в Трета група - строежи от енергийната инфраструктура, е "Венит" ЕООД, гр. Пазарджик, с управител Васил Тачев.
В Четвърта група - Строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническо строителство и опазването на околната среда, наградата е за "Сигма строй" ООД, гр. Пазарджик, с управител Ангел Палаозов.
Наградите връчи председателя на областното представителство инж. Евтим Янев.
Връчена бе и наградата от регионалния конкурс „Сграда на годината", където се състезаваха пет сгради. Финалното гласуване и избор на победител, стана дни преди церемонията. Петчленна комисия от проектанти и строители избра най-добре изпълнен проект за 2014 година - това е хотел за винен и спа туризъм в село Карабунар, с главен изпълнител „Водно стопанство” ООД. Наградата - статуетка "Златна колона", беше връчена на управителя на "Водно стопанство" инж. Петко Крондев от арх. Петър Мурджев – председател на РК на КАБ.
    И тази година Областния съвет на КСБ ОП - Пазарджик, реши да даде още една награда в Онлайн класация „Сграда на публиката”. В продължение на петнадесет дни – от 1-ви до 15-и декември 2014 година, всеки желаещ можеше да даде своя глас за най-забележителната според него сграда в сайта на областното представителство. Най-много гласове събра „Автогара – Пазарджик” с главен изпълнител „Заводски строежи – ПС – Пазарджик” АД. Управителят Никола Тиков получи статуетката „Златна колона”. 

На снимката: Управителят на "Водно стопанство" инж. Петко Крондев, носител на наградата "Златна колона", арх. Петър Мурджев – председател на РК на КАБ и инж. Евтим Янев, председател на Областното представителство на Камарата на строителите в Пазарджик


Тази страница е видяна: 2574

 Публикувано от: pamedia на петък 19 декември 2014 - 17:48:40

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Божурка Георгиева е тазгодишният носител на стипендията „Проф. д-р Лъчезар Цоцорков”
Носител на „Златната либела“ за 2013г. е „Термикс ЕС”
Сграда на „Артстрой инвест“ и арх. Валя Младенова стана сграда на годината и сграда на публиката
"Артстрой Про" е носителят на "Златната либела" за 2018 г.
Григор Паликаров е носител на наградата „Емил Чакъров“
Роман Цветков е носител на наградата “Предприемач на годината - 2012”
Проф. Величко Минеков ще е първият носител на наградата на името на Константин Величков
Яко Бойчев е първият носител на наградата "Богдан Овесянин"
Кметът спря строеж на „Ви Ти Ес Инвест”, не бил съгласуван с културното министерство
„Златна лира“ за маестро Григор Паликаров

ПГМЕТ


Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5178 сек., 0.4364 от тях за заявки.