pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
До 1 април ще се издават преференциални карти на пенсионери и инвалиди за градските автобусни линии
pamedia , петък 27 февруари 2015 - 14:51:55 // коментари: 0


Хебър бус, Пазарджик, От 4 март общественият превозвач в Пазарджик започва издаването и преиздаването на едногодишните карти за безплатно пътуване. Възрастните жители на Пазарджик и общината ще могат да се възползват от възможността да пътуват с преференции в градските автобусни линии на "Хебър Бус"АД.  С облекчения се ползват гражданите над 70 годишна възраст, както и хората с първа и втора група инвалидност, навършили 68 години, жители на община Пазарджик.

Необходимите документи, които възрастните пътници трябва да представят са лична карта и актуална снимка, а тези с група инвалидност - и експертно решение от ТЕЛК. Преиздаването на картите ще се извършва в дните от понеделник до петък в Бюрото за абонаментни карти на ул. „Екзарх Йосиф” (на спирката пред Младежкия дом) в Пазарджик, което работи  от 09:30 до 14:00 и от 15:00 до 18:30 часа. За картите се заплащат еднократно 15 лв.
Притежанието на преференциална карта дава възможност за безплатно пътуване по всички линии на “Хебър Бус”АД на възрастните хора над 70 години и лицата с първа и втора група инвалидност, навършили 68 години, до месец април на следващата година. Издаването и преиздаването на преференциалните карти ще продължи до 1 април 2015г.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 467Време за изпълнение: 0.5102 сек., 0.4464 от тях за заявки.