pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Областният управител ще организира среща на местния бизнес с представители на Българо-руската търговско-промишлена палата
pamedia , сряда 11 март 2015 - 16:59:06 // коментари: 0


Трендафил ВеличковОбластният управител Трендафил Величков се срещна днес с ръководителя на търговското представителство на Руската Федерация в Република България, Игор Илингин.  Гостът посети Пазарджик по покана на областния управител. По време на срещата бяха обсъдени възможностите за привличане на руски инвестиции в региона и участие на представители на бизнеса от областта в предстоящото в края на м. май търговско изложения в Русия, което се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия в партньорство с търговското представителство на Руската Федерация в Република България.

    Областният управител запозна търговския представител с проекта на новото икономическо портфолио на областта, което се изготвя в момента и ще бъде предоставено на всички чуждестранни инвеститори и дипломатически мисии, които проявяват интерес към България и област Пазарджик.  Игор Илингин благодари за поканата и каза, че област Пазарджик е привлекателно място за руските туристи, които посещават основно СПА столицата на Балканите – Велинград. Руски компании реализират в България проекти в селското стопанство, строителството и имат изявен интерес за участие в консорциуми.
По време на срещата беше решено, че с подкрепата на търговското представителство на Руската Федерация в Република България, областният управител ще организира среща с представители на Българо-руската търговско-промишлена палата, на която ще бъдат поканени фирми и сдружения от област Пазарджик.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 634Време за изпълнение: 0.4166 сек., 0.3439 от тях за заявки.