RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
На нежно управление се довери Областта за един ден

ПазарджикРъководството на областта днес беше поверено на ученици от Пазарджик, Панагюрище и Пещера. В рамките на инициативата „Мениджър за един ден”  на мястото на областния управител Трендафил Величков седна единайсетокласничката от Гимназията по икономика в Пазарджик Нанси Цветанова. Тя постави резолюция на писмо от кмета на община Пещера до областния управител за активирало се свлачище в района на пещера „Снежанка”, поради което пътят до нея е затворен. 
Преодоляването на щетите от обилните снеговалежи и предприемането на спешни мерки за недопускане на бедствени ситуации след снеготопенето е най-важната ни задача в момента, каза Трендафил Величков пред младите мениджъри. Благодаря, че предпочетохте областната администрация като институция в рамките на инициативата, каза областния управител и пожела на учениците да следват и постигат целите си.
    Стефани Пенкова от ПГИМ в Пазарджик, зае позицията на зам. областния управител Стефан Мирев и с негова помощ председателства успешно заседанието на Областния съвет за превенция и противодействие на корупцията. Кирила Кирова пое поста на зам. областния управител Гинче Караминова, а останалите три ръководни позиции на главен секретар и директори на дирекции бяха заети от Лазар Грънчаров от СОУ „Св.Климент Охридски” гр. Пещера,  Йоана Ботева от СОУ „Нешо Бончев” гр. Панагюрище и Мария Реджова от СОУ „Г. Бенковски” гр. Пазарджик. Учениците са мотивирани да знаят повече за управлението на региона ни, за процеса на вземане на решения, работа в екип и комуникация с аудитория. Искат да продължат образованието си в сферата на правото, икономиката, психологията.
250315.jpg    Придружавани от зам. областния управител Гинче Караминова, учениците посетиха фронт офиса на Дирекция „Бюро по труда” Пазарджик, където им бяха представени актуалните програми за младежка заетост, професионално обучение и квалификация.
    Всички участници в инициативата”Мениджър за един ден” получиха сертификати и договори за успешно участие.
Пазарджик

Тази страница е видяна: 660

 Публикувано от: pamedia на сряда 25 март 2015 - 16:22:43

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
В Пазарджик представят проект за устойчиво управление на четири резервата в областта
Частна компания ще разработва планове за управление на резерватите на територията на областта
Един починал и нови 8 с COVID-19 за денонощието в областта
15 остават случаите на COVID-19 в областта, един е интубиран и е в Интензивно отделение
В областта през почивните дни са задържание петима пияни и един дрогиран шофьор
Водата на един от изворите във Велинград не отговоря на нормите, в областта не са регистрирани чревни инфекциозни заболявания
Нов директор на Областно пътно управление - Пазарджик, досегашният оглавява Софийското управление
Един пиян, един дрогиран и един, опитал да подкупи полицаи, шофьори са прекарали нощтта в арестите в региона
Един дрогиран шофьор и един без книжка и с автомобил без регистрационни табели са задържани
За една нощ са хванати трима пияни водачи, един дрогиран и един без книжкаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5692 сек., 0.4861 от тях за заявки.