RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
ГЕРБ учреди структури на женска и младежка организации в Ракитово

ГЕРБ Ракитово, След Велинград и Септември областната организация на ЖГЕРБ Пазарджик откри нова  структура  и  в  община Ракитово. Паралелно с това бе учредена и общинска структура на МГЕРБ.  На учредителното събитие присъстваха областният координатор на ПП ГЕРБ Найден Шопов, областният клубен ръководител на ЖГЕРБ Лидия Панайотова, областният клубен ръководител на МГЕРБ Надежда Терзиева, Никола Караколев –областен ръководител на старейшини ГЕРБ, Стоян Вълков областен ръководител на Предприемачи ГЕРБ, Димитър Янушев – ръководител на Общинската организация и кмета на община Ракитово – Любомир Петков.
ГЕРБ РакитовоРъководител на ЖГЕРБ в община Ракитово стана Лидия Прагова – служител в  общинската данъчна служба, за организационен секретар бе избрана Светла Найденова – специалист в Горско стопанство Ракитово. За клубен ръководител на МГЕРБ Ракитово бе избран общинският съветник Любен Ташев.
 Присъстващите жени и младежи  посочиха като основен проблем в общината високата безработица, особено сред младите хора до 30 години, както и проблеми, свързани със социалното подпомагане.
Областният координатор на ГЕРБ Пазарджик Найден  Шопов поздрави новоучредените структури като изрази надеждата, че те ще влеят нова енергия и ще бъдат активизиращ фактор в политическия живот на общинската организация на ПП ГЕРБ, ще допринесат за успех на местните избори за общински съветници и кмет на община Ракитово. 
„Като образовани, активни  и сърцати жени ще можете  да  организирате събития, инициативи и  да реализирате идеи по  теми и проблеми, вълнуващи населението от общината. Ще можете  да провеждате на място свои кампании и да сте част от национални и областни инициативи на ПП ГЕРБ в помощ  и подкрепа на различни групи и общности. Така ще реализирате на практика политиката на ГЕРБ за равностойно положение на жените в българското общество“, каза на събранието Лидия Панайотова.


Тази страница е видяна: 1418

 Публикувано от: pamedia на вторник 02 юни 2015 - 12:00:57

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
МГЕРБ Пазарджик учреди свои структури в общините Белово и Септември
Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова: Ние сме най-голямата женска политическа организация. В нашата работа няма екстремизъм, противопоставяне и фалшиви новини
Промени в местните структури на ГЕРБ в Пазарджик и Стрелча
В общинските структури на ГЕРБ също се очакват кадрови промени
ГЕРБ: Тоталните уволнения на шефовете на регионални структури продължават
ГЕРБ подкрепя, но партийните структури няма да участват организирано в протеста
ГЕРБ има вече младежка структура и в Панагюрище
До 8 февруари общинските организации на ГЕРБ номинират делегати за Националната конференция на партията
ГЕРБ и РЗС отиват на балотаж в Ракитово
В Пазарджик се учреди регионална структура на Реформаторския блокТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5578 сек., 0.4736 от тях за заявки.