pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Революция Z идва в Пазарджик за втората вечер на Плюс Фестивал 2015
pamedia , сряда 08 юли 2015 - 13:51:41 // коментари: 0


Революция Z в Пазарджик, Революция Z са истинско явление на новата музикална сцена. Групата е сформирана за снимките на младежкия сериал „Революция Z: секс, лъжи и музика“, който проследява живота на компания ученици и приятели, сблъскващи се с всички предизвикателства и трудности в преследването на своята мечта – да създадат музикална група. Ежедневието на учениците и техните учители си спечелва одобрението на различни възрастови групи и за кратко време групата започва реални свои музикални участия в цялата страна и извън сериала. Днес младежите снимат вече 5-ия сезон.
Последният успех на младежите от Революция Z е фактът, че те бяха избрани да подгряват шведското дуо Роксет по време на концерта им в София. Там те пяха близо 30 минути пред повече от 15 000 души. В Пазарджик ще ги видим на 12 септември - втората от фестивалните вечери на Плюс Фестивал 2015, който ще се проведе от 11 до 13 септември.
Междувременно Плюс Фестивал не спира да разкрива ден след ден участниците от програмата на новото второ издание на амбициозния фестивал. Три от новите допълнения в нея още веднъж потвърждават желанието, заявено от първата година на Плюс Фестивал, а именно подкрепата за местни и регионални изпълнители и възможността те да изявят на една сцена, редом до едни от най-нашумелите имена в България, както и до изпълнители от чужбина, с които имат уникалната възможност да спеделят опит по време на престоя си във фестивалния град. Вече е потвърдено участието на българската рок банда от Пловдив Ни.Ко, част от музикалното семейство на група Мастило, популярната пловдивчанка Ваня Златева, както и любимците на пазарджиклии Стефан Стоилов и Electra Crew. Ясен е и друг чуждестранен изпълнител – танцьорите от Beatrix Crew ще дойдат от Македония, за да разтърсят сцената на Плюс Фестивал. Виктор Либа, продуциран от вече потвърдилия участието си във финалната вечер на Фестивала Любо Киров, също ще се качи на вечерната сцена.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1081Време за изпълнение: 0.4926 сек., 0.4176 от тях за заявки.